Πλούσιος σε διακρίσεις ο χειμερινός απολογισμός του Κολυμβητικού τμήματος της Νίκης


Μοιράσου το άρθρο

Έναν συνοπτικό απολογισμό των αποτελεσμάτων του μετά την ολοκλήρωση του Χειμερινού κύκλου Αγώνων Κολύμβησης παρουσίασε το Κολυμβητικό Τμήμα της Νίκης. Σημαντικές διακρίσεις, μετάλλια και κλήσεις στις εθνικές ομάδες περιλαμβάνονται ανάμεσα στα επιτεύγματα του τμήματος.

Αναλυτικά:

“Με την ολοκλήρωση του Χειμερινού κύκλου Αγώνων Κολύμβησης, το Κολυμβητικό Τμήμα του Γ.Σ.Βόλου η Νικη, σας παρουσιάζει ένα συνοπτικό απολογισμό των αποτελεσμάτων του.

Οι επιτυχίες συνεχίζουν δυνατές να έρχονται, σε συνέχεια της κατάκτησης το καλοκαίρι που πέρασε, της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Παγκορασίδων Α΄Β΄και Κορασίδων και της 3ης θέσης στη Γενική Βαθμολογία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων-Α΄Β΄ (ηλικίες 13-16 ετών).

Φέτος το 2017, η ΝΙΚΗ έχει 3 Κορίτσια στις Προεθνικές Ομάδες. Βασιλοπούλου Βάσω, Μεντεκίδη Αναστασία, Χατζηεφραιμίδου Μαρία.

Η Αναστασία Μεντεκίδη κέρδισε την πρόκριση της στην Εθνική Ομάδα Παίδων-Κορασίδων, και θα συμμετάσχει σε Πολυεθνείς Αγώνες στις 22-23 Απριλίου.

Στο πρόγραμμα ”Επίλεκτων” της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ), ηλικιών 12-15 ετών επί συνόλου 44 κολυμβητών-κολυμβητριών της Περιφέρειας Μαγνησίας, οι 17 ! ανήκουν στην ΝΙΚΗ !

Στους Χειμερινούς Αγώνες Βορείου Ελλάδος 2017 που πραγματοποιήθηκαν στην Καβάλα, στις Αγωνιστικές Κατηγορίες ( 13 έως 18 ετών ) κατέκτησε 40 μετάλλια, κατακτώντας τις περισσότερες πρώτες θέσεις, 27 συνολικά !, έχοντας την μικρότερη αριθμητικά ομάδα, συγκριτικά με τις μεγάλες ομάδες της Θεσσαλονίκης

kolimvisi-niki

Στην Λάρισα στους Χειμερινούς Προαγωνιστικών Θεσσαλίας 2017, αναδείχθηκε 1η ομάδα σε πρωτιές (19!) κατακτώντας συνολικά 58 μετάλλια.

Στο Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στο ΟΑΚΑ, πήρε μέρος με 2 κολυμβητές και 7 κολυμβήτριες, που είχαν πιάσει τα όρια συμμετοχής και για πρώτη φορά πήρε μέρος στους τελικούς και των 3 σκυταλοδρομιών των Γυναικών.

Όλες αυτές είναι αποδείξεις της δουλειάς που γίνεται στην Νίκη Βόλου, σε βάθος και με στόχο την κορυφή. Στόχος μας δεν είναι η γρήγορη και εύκολη διάκριση, αλλά εκείνη που βασίζεται σε γερές βάσεις προετοιμασίας, τεχνικής και διαμόρφωσης καλής αθλητικής προσωπικότητας.

Η Νίκη Βόλου καλεί τον κόσμο της να ενισχύσει την δύσκολη αλλά όμορφη αυτή προσπάθεια, που χαρίζει σε εκατοντάδες παιδία της Νέας Ιωνίας και του Βόλου, τη χαρά της καθημερινής άσκησης, με τον ασφαλέστερο και ποιο υγιή τρόπο.

Τμήμα Κολύμβησης Νίκης Βόλου”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις