Νίκη Β.: Από περιπέτεια σε …περιπέτεια, παλεύει για την παραμονή

Η μάχη για την επιβίωση στην κατηγορία συνεχίζεται για την ομάδα μπάσκετ της Νίκης. Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την προηγούμενη Κυριακή στο ματς με την Κοζάνη ανήκουν στο παρελθόν. Αναζητείται πλέον ο τρόπος να αποκτηθούν όσο περισσότεροι βαθμοί γίνεται, προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να διατηρηθεί στη Γ’ Εθνική.

Δυστυχώς όμως τις προσπάθειες των καλαθοσφαιριστών τροχοπεδούν, πότε…

…οι απροσεξίες (όπως αυτή του προηγούμενου αγώνα με το θέμα του γιατρού) και πότε η απαράδεκτη συμπεριφορά, ευτυχώς πολύ μικρής μερίδας φιλάθλων, την οποία τελικά πληρώνει ακριβά η ομάδα.

Έτσι από …περιπέτεια σε περιπέτεια βαδίζει η Νίκη στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής, αφού και την προσεχή Κυριακή θ’ αναγκαστεί να υποδεχτεί κεκλεισμένων των θυρών τον ισχυρό Αίολο Αστακού, αφού έχει τιμωρηθεί για τη συμπεριφορά των οπαδών της. Το ματς αυτό θα το παρακολουθήσουν μόνο λιγοστοί παράγοντες της Νίκης, αφού δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν 30 άτομα από κάθε ομάδα, καθώς κι ελάχιστα ακόμη που θα αναγράφονται σε ειδική κατάσταση, βάσει του ισχύοντος κανονισμού.

Στην τόσο κρίσιμη λοιπόν καμπή του πρωταθλήματος τέτοιου είδους αβλεψίες (όπως της προηγούμενης Κυριακής) και απαράδεκτες συμπεριφορές φιλάθλων, μπορούν ν’ αποβούν ολέθριες. Γι’ αυτό όλοι ας σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, όπως οφείλουν και ας αφήσουν τους παίκτες να …μιλήσουν στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις