Κόντρα στην Πυλαία για την 16η σερί νίκη ο Ολυμπιακός Β.

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί (μετρά 15 συνεχόμενες νίκες), θέλει να δώσει σήμερα η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία αντιμετωπίζει στις 13.30 την Πυλαία εκτός έδρας, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας μπάσκετ γυναικών.

Είναι ένα «πονηρό» παιχνίδι, καθώς η Πυλαία παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και απόδειξη αποτελεί το γεγονός πως στο προηγούμενο παιχνίδι έδρας έχασε από τον ουραγό Α.Ο. Σερρών με 38-43 και την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εκτός έδρας της Σταυρούπολης με 48-53.
Επιστρέφει η Κική Δημητριάδου, η οποία πήρε «ανάσες», καθώς δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τους Τιτάνες Δράμας. Αντίθετα, κρίθηκε ανέτοιμη η Εύη Κυριατζίδου και έμεινε στο Βόλο. Εκτός 12αδας, λόγω μαθητικών υποχρεώσεων, έμειναν και οι Χαρά Ντελή και Σταματία Διαμαντοπούλου.
Στην 12άδα μετέχουν οι: Βάλια Χούτα, Νένα Παγκαλίδου, Κατερίνα Νούλα, Άννα Ταντουρόφσκα, Ραφαέλα Σουλτάνη, Ιωάννα Τότση, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Νίκη Ζέρβα, Ελένη Ζήτη, Δανάη Αγκάνη, Κική Δημητριάδου και Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη.

Οι σημερινοί αγώνες
13.00 ΠΑΣ Γιάννινα-Σταυρούπολη
13.30 Πυλαία-Ολυμπιακός Β.
14.00 Τιτάνες-Ολύμπια
14.00 Ηρακλής-ΑΟ Σερρών
14.00 Ασπίδα Ξαν.-Ρύσιο
19.00 Απόλλων Καλ.-Πιερικός

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις