Στη Νέα Υόρκη ο Μάριος Στεφάνου σημειώνει επιτυχίες για τη χώρα μας

Στην Νέα Υόρκη της Αμερικής βρίσκεται εδώ και 2 μήνες ο Πρωταθλητής του Συλλόγου μας Kyokushinkai Karate Βόλου, Παγασών 119, Μάριος Στεφάνου.

Ο Μάριος Στεφάνου είχε τιμητική πρόσκληση από τον Παγκόσμιο Γραμματέα Shihan Katsuhito Gorai, μετά την επιτυχημένη παρουσία του στο 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Kyokushinkai Karate στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Η Πρόσκληση ισχύει για 6 μήνες και περιέχει καθημερινές προπονήσεις και διδασκαλία από τον Μεγάλο Ιάπωνα Δάσκαλο και Παγκόσμιο Γραμματέα της ΙΚΟ (International Kyokushinkaikan Organization) Katsuhito Gorai.

Στόχος της Παγκόσμιας Οργάνωσης είναι να ξεχωρίζουν τους αθλητές – ταλέντα και να τους υποστηρίζουν τεχνικά ώστε το επίπεδο των Ευρωπαϊκών, Διεθνών και Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων να είναι υψηλού επιπέδου και να αναδεικνύει τόσο την δυναμική τεχνοτροπία του Kyokushinkai Karate πλήρους επαφής όσο και την εντυπωσιακή θεαματική παρουσία του συστήματος. Αυτά τα στοιχεία διαθέτει ο Βολιώτης Πρωταθλητής του Νοκ – Ντάουν Καράτε Μάριος Στεφάνου και η Παγκόσμια Οργάνωση τον έχει εντάξη στην κατηγορία αθλητών που έχουν τα προσόντα να κατακτήσουν Ευρωπαικές και Παγκόσμιες Διακρίσεις.

Ο Μάριος Στεφάνου κατά την 6μηνη εκπαίδευσή του στην Ν. Υόρκη θα Εκπροσωπεί την Πόλη και την Χώρα μας σε όλες τις Διοργανώσεις της Αμερικής, με κορυφαία αυτή του All American Open που θα διεξαχθεί στην Ν. Υόρκη το Σάββατο 24 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο. Στο εν λόγο Πρωτάθλημα θα συμμετέχουν οι καλύτεροι αθλητές από κάθε Ήπειρο άνευ κατηγορίας κιλών σε αγώνες Νοκ – Ντάουν πλήρους Επαφής χωρίς προστατευτικά πχ. Γάντια, Επικαλαμίδες και κάσκα, γι’ αυτό θεωρείτε ένα από τα πιο δυναμικά Πρωταθλήματα Παγκοσμίως. Αξίζει να αναφέρουμε σε Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Νέας Υόρκης μεταξύ 3 σχολών ο Μάριος Στεφάνου κατέκτησε την Πρώτη Θέση στο Κούμιτε νικώντας 3 αντιπάλους του. Στον Πρώτο Αγώνα τον Ιταλό και στην συνέχεια 2 Βούλγαρους αθλητές. Επίσης ο Μάριος Στεφάνου κατέκτησε την Πρώτη Θέση και στα Tameshi Βάρη (σπάσιμο σανίδων) καθώς έσπασε 7 σανίδες με την κόψη της παλάμης του γνωστή ως (Σούτο) τεχνική.

Ο Εκπρόσωπος κ. Ιωάννης Στεφάνου ευχαριστεί θερμά όλους όσους στηρίζουν και βοηθούν τον Μάριο Στεφάνου κατά την 6μηνη παραμονή του στην Ν. Υόρκη καθώς και την κάλυψη των αεροπορικών εισιτηρίων του κ. Ιωάννη Στεφάνου πρόκειται για τους εξής: Τον κ. Βάσω Παπαγαπητό για την κάλυψη του αεροπορικού μου εισιτηρίου ώστε να μπορέσω να παρευρεθώ στους αγώνες ως προπονητής, την κ. Μαρία Μπακλαβά και τον κ. Τέλη Μπασδάνη για την συμβολή τους, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Θεσσαλών (Ασκληπιός) κ. Αποστόλη Ζουπανιώτη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Νομού Μαγνησίας ( Αργοναύτες) κ. Αποστόλη Σκοτίδα, τον Επιχειρηματία κ. Βασίλη Μεσσάδο, κατόπιν αιτήματος του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου, τον Ραδιοφωνικό σταθμό Cosmos Fm και τον Δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Φίλιο καθώς και την κ. Αθηνά Κρικέλη για την συμβουλευτική της υποστήριξη κατά τις πρώτες δύσκολες ημέρες στην Νέα Υόρκη!

Δελτίο Τύπου κ. Ιωάννη Στεφάνου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις