Εξαιρετικός ο ΝΟΒΑ στο «Κύπελλο Άνοιξης»

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 4-5 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Κολυμβητηρίου του Βόλου, αγώνες καταδύσεων Β΄, Γ΄ και Δ΄ κατηγορίας με την επωνυμία Κύπελλο Άνοιξης. Ταυτόχρονα ήταν μία ευκαιρία για τους μικρούς καταδύτες και τις καταδύτριες του Ν.Ο.Β.Α. να αποκτήσουν πολύτιμη αγωνιστική εμπειρία, για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο τέλος Μαΐου στον…

…ίδιο αγωνιστικό χώρο.
Το Κύπελλο διεκδίκησαν οι σύλλογοι: Αργώ, Αρίων, Ακαδημία Φ., Αργυρούπολη, Παναθηναϊκός, ΝΟΒΑ και Αστέρια Θεσσαλονίκης. Ο Ν.Ο.Β.Α. συμμετείχε στους αγώνες με 14 αθλητές και αθλήτριες που κατέκτησαν συνολικά 10 μετάλλια. Το κύπελλο Άνοιξης κατέκτησε η ΑΡΓΩ της Αθήνας.
Αναλυτικά οι Θέσεις και τα μετάλλια των αθλητών-τριών του Ν.Ο.Β.Α. είναι:
ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
Λαγάρα Εύα στο Σταθερό βατήρα 5 μ.

ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
Νικολόπουλος Νικόλαος, Ιωάννου Λευτέρης, Καρανάσιου Αλίκη

ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
Παππάς Αριστείδης 2, Σιώρου Ευρυδίκη, Μπουραζάνα Κατερίνα, Αγγλογάλλος Αναστάσιος , Λαγάρα Εύα.

Στους αγώνες συμμετείχαν με πολύ καλή παρουσία και η 4ος και 4η στην Γ΄ κατηγορία, Ρήγας Θεόδωρος και Τσοκανάκη Έλενα και στη Δ΄ κατηγορία Νικολόπουλος Αλέξανδρος, Στουκογιάννη Μαρία , Μαλακασιώτη Ελευθερία και Μέλλιου Μυρσίνη.

Η μεθοδική δουλειά που γίνεται καθημερινά στο τμήμα καταδύσεων του Ν.Ο.Β.Α. τόσο στο τμήμα υποδομής από την κ. Καπετανιά θεοδώρα , αλλά και στην αγωνιστική ομάδα από τον κ. Λιάρο Λάμπρο , σε συνεργασία με τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Νίκο Τουλούδη φέρνει διαδοχικά επιτυχίες στο Βόλο.
Ο πρόεδρος του Ν.Ο.Β.Α. και το Δ.Σ. του ομίλου, συγχαίρουν τους καταδύτες τις καταδύτριες και τους προπονητές τους και εύχονται καλή συνέχεια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις