Όσοι υποψήφιοι προσέλθετε


Μοιράσου το άρθρο

Την εφορευτική επιτροπή που εκλέχθηκε από τη Γενική Συνέλευση και που αναλαμβάνει τα διαδικαστικά μέχρι τις  εκλογές της 28ης Μαρτίου, ανακοίνωσε η Ερασιτεχνική Νίκη. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση τα μέλη θα μπορούν από σήμερα Τετάρτη 18/3 να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Η σχετική ανακοίνωση:

“Η εφορευτική επιτροπή που εκλέχθηκε από τη Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου “Η Νίκη” στις 16-3-2015 και αποτελείται από τους Καραγιάννη Δημήτριο, Αντωνίου Νεκτάριο, Αθανασίου Παναγιώτη, Κουτσούκη Γεώργιο και Χατζηδημητρίου Μιχαήλ, ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 18/3 μέχρι και την Πέμπτη 26/3, καθημερινά κατά τις ώρες 11:00-14:00 και 18:00-21:00 θα βρίσκεται στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς” και:

1ον) Θα δέχεται υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των εκλογών της 28ης Μαρτίου που θα διενεργηθούν στα γραφεία του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» και ώρα 10:00-20:00.

2ον) Θα δέχεται υποψηφιότητες για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

3ον) Θα δέχεται εγγραφές νέων μελών του συλλόγου, ενώ τα υπάρχοντα μέλη θα μπορούν να τακτοποιούν τις συνδρομές τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015 και ώρα 21:00. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην εφορευτική επιτροπή. Τα μέλη του συλλόγου μπορούν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους και την ημέρα των εκλογών.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις