Έτοιμη για νέα νίκη η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Β.

Άλλο ένα βήμα για την επίτευξη της ανόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία του μπάσκετ θέλει να κάνει σήμερα (26/2) η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται στις 12 το μεσημέρι τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλουν να σημειώσουν την 17η σερί νίκη τους, διατηρώντας τη διαφορά των δύο βαθμών από τον δεύτερο της κατάταξης Ηρακλή.

Η ομάδα προετοιμάστηκε κατάλληλα όλη την εβδομάδα και δηλώνει έτοιμη να αντιμετωπίσει με επιτυχία και τον σημερινό αντίπαλο, μία αγωνιστική πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο, οι παίκτριες του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν τη σημερινή αναμέτρηση με μεγάλη σοβαρότητα και προσοχή.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, πλην από αυτό της Εύης Κυριατζίδου, καθώς οι υπόλοιπες παίκτριες βρίσκονται στη διάθεση του Μιχάλη Καπουρνιώτη και του συνεργάτη του Μάριου Μπορίνου.
Στη διάθεση τους βρίσκονται οι εξής παίκτριες: Κατερίνα Νούλα, Νένα Παγκαλίδου, Άννα Ταντουρόφσκα, Ραφαέλα Σουλτάνη, Ιωάννα Τότση, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Νίκη Ζέρβα, Ελένη Ζήτη, Δανάη Αγκάνη, Κική Δημητριάδου, Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη και Σταματία Διαμαντοπούλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις