Στη Νέα Υόρκη Μάριος και Ιωάννης Στεφάνου για το All Americna Open

Στην Νέα Υόρκη της Αμερικής θα εκπροσωπήσουν αγωνιστικά την Χώρα μας ο Πρωταθλητής του Συλλόγου μας Kyokushinkai Karate Βόλου, Παγασών 119, Μάριος Στεφάνου και ο προπονητής του, Ιωάννης Στεφάνου. Ο Μάριος Στεφάνου είναι ήδη στην Νέα Υόρκη εδώ και 3 περίπου μήνες μετά την τιμητική πρόσκληση από τον Παγκόσμιο Γραμματέα Shihan Katsuhito Gorai, αποτέλεσμα της επιτυχημένης παρουσίας του στο 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Kyokushinkai Karate στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Η Πρόσκληση ισχύει για 6 μήνες και περιέχει καθημερινές προπονήσεις και διδασκαλία από τον Μεγάλο Ιάπωνα Δάσκαλο και Παγκόσμιο Γραμματέα της ΙΚΟ (International Kyokushinkaikan Organization) Katsuhito Gorai. Στόχος της Παγκόσμιας Οργάνωσης είναι να ξεχωρίζουν τους αθλητές – ταλέντα και να τους υποστηρίζουν τεχνικά ώστε το επίπεδο των Ευρωπαϊκών, Διεθνών και Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων να είναι υψηλού επιπέδου και να αναδεικνύει τόσο την δυναμική τεχνοτροπία του Kyokushinkai Karate πλήρους επαφής όσο και την εντυπωσιακή θεαματική παρουσία του συστήματος. Ο Μάριος Στεφάνου κατά την 6μηνη εκπαίδευσή του στην Ν. Υόρκη θα Εκπροσωπεί την Πόλη και την Χώρα μας σε όλες τις Διοργανώσεις της Αμερικής, με κορυφαία αυτή του All American Open που θα διεξαχθεί στην Ν. Υόρκη το Σάββατο 24 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο.

Στο εν λόγο Πρωτάθλημα θα συμμετέχουν οι καλύτεροι αθλητές από κάθε Ήπειρο ανευ κατηγορίας κιλών σε αγώνες Νοκ – Ντάουν πλήρους Επαφής χωρίς προστατευτικά πχ. Γάντια, Επικαλαμίδες και κάσκα, γι’ αυτό θεωρείτε ένα από τα πιο δυναμικά Πρωταθλήματα Παγκοσμίως. Ο Εκπρόσωπος και coach της Χώρα μας κ. Ιωάννης Στεφάνου θα αγωνιστεί στην κατηγορία ΚΑΤΑ των Ανδρών (αγώνες με υποτιθέμενους αντιπάλους). Αυτό που είναι βέβαιο από τους δύο Βολιώτες Εκπροσώπους μας είναι ότι Πατέρας και Υιός θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την κατάκτηση ενός μεταλλίου για την Χώρα μας, κόντρα στους Παγκόσμιους Πρωταθλητές του Διεθνούς Πρωταθλήματος All American Open. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο περιοδικό των αγώνων που κυκλοφορεί στην Νέα Υόρκη, παρουσιάζοντας όλους τους Πρωταθλητές που θα λάβουν μέρος στους αγώνες, τον Μάριο Στεφάνου του έδωσαν το προσωνύμιο.

Ο Εκπρόσωπος κ. Ιωάννης Στεφάνου ευχαριστεί θερμά όλους όσους στηρίζουν και βοηθούν τον Μάριο Στεφάνου κατά την 6μηνη παραμονή του στην Ν. Υόρκη, πρόκειται για τους εξής: τον Πρόεδρο του Συλλόγου Θεσσαλών (Ασκληπιός) κ. Αποστόλη Ζουπανιώτη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Νομού Μαγνησίας (Αργοναύτες) κ. Αποστόλη Σκοτίδα, τον Επιχειρηματία κ. Βασίλη Μεσσάδο, κατόπιν αιτήματος του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου, τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Cosmos Fm και τον Δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Φίλιο καθώς και την κ. Αθηνά Κρικέλη για την συμβουλευτική της υποστήριξη κατά τις πρώτες δύσκολες ημέρες στην Νέα Υόρκη! Επίσης τους Χορηγούς του κ. Ιωάννη Στεφάνου που χάρη στην οικονομική τους στήριξη η Χώρα μας θα δώσει το Παρόν. : τον κ. Βάσω Παπαγαπητό και την κ. Μαρία Μπακλαβά κατόπιν συστάσεως του κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη για την συμβολή τους, για την κάλυψη του αεροπορικού εισιτηρίου του καθώς και τους Βολιώτες Χορηγούς, Πρόκειται για τους εξής: τον κ. Παύλο Πάνο με το κατάστημα Χρώμα Πάνος, τον κ. Ιωάννη Μανδηλά με τους Φούρνους <ΜΑΝΔΗΛΑ>, τον κ. Γιώργο Πόποτα με την Εφημερίδα Ταχυδρόμος και τον κ. Βασίλη Μπόκο με το Ουζερί Μπόκος.

Τέλος τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, Εύχονται Καλό Ταξίδι και Κάθε Επιτυχία στους Δύο Εκπροσώπους μας!

Δελτίο Τύπου

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις