Πρωταθλητής Ελλάδος ο ΝΟΒΑ στα κορίτσια

Στις 8-10 Μαΐου στο Κολυμβητήριο της Πάτρας << Α. ΠΕΠΑΝΟΣ >>, πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Καταδύσεων Α και Β κατηγοριών. Το Κολυμβητήριο του Βόλου που είχαν προγραμματιστεί οι αγώνες, δεν κατάφερε να τους (φιλοξενήσει) λόγω τεχνικού προβλήματος .Οι καταδύτες και καταδύτριες του ΝΟΒ-Α για άλλη μία φορά, χρειάστηκε να…

…ξεπεράσουν την έλλειψη Καταδυτηρίου τον τελευταίο μήνα πριν τους αγώνες και με αυταπάρνηση να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να φέρουν στην πόλη μας τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος στα Κορίτσια. Το πρωτάθλημα διεκδίκησαν οι σύλλογοι: ΑΡΓΩ Αθήνας , ΝΟΒ-Α , ΑΣΤΕΡΙΑ Θεσσαλονίκης Παναθηναϊκός, Αρίων Γλυφάδας και Αργυρούπολη . Η ομάδα της πόλης μας συμμετείχε στους αγώνες με δύο αθλητές και τρείς αθλήτριες και κατάφεραν τα παρακάτω αποτελέσματα.

ΑΓΟΡΙΑ
ΒΑΤΗΡΑΣ 1.ΜΕΤΡΟ Β΄ ΚΑΤ.

4ος Αγγλογάλλος Αναστάσιος.

ΒΑΤΗΡΑΣ 3.ΜΕΤΡΑ Β΄ ΚΑΤ.

3ος Αγγλογάλλος Αναστάσιος.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΒΑΤΗΡΑΣ 1.ΜΕΤΡΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Β΄ ΚΑΤ.

1η Καρανάσιου Αλίκη
6η Σιώρου Ευρυδίκη
7η Μπουραζάνα Κατερίνα

ΒΑΤΗΡΑΣ 3 ΜΕΤΡΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Β΄ ΚΑΤ.

2η Καρανάσιου Αλίκη

3η Μπουραζάνα Κατερίνα

ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΒΑΤΗΡΑΣ 5 .ΜΕΤΡΑ Β΄ ΚΑΤ. ΚΟΡΙΤΣΙΑ

1η Καρανάσιου Αλίκη
3η Σιώρου Ευρυδίκη
5η Μπουραζάνα Κατερίνα

ΒΑΤΗΡΑΣ 1.ΜΕΤΡΟ Α΄ ΚΑΤ. ΚΟΡΙΤΣΙΑ

5η Σιώρου Ευρυδίκη

ΒΑΤΗΡΑΣ 1.ΜΕΤΡΟ Α΄ ΚΑΤ.ΑΓΟΡΙΑ

6ος Αγγλογάλλος Αναστάσιος.

7ος Βαβάλιος Νικόλαος

Στο Βόλο ο προπονητής του Ν.Ο.Β.-Α. κ. Λιάρος Λάμπρος , σε συνεργασία με τον ομοσπονδιακό τεχνικό κ. Τουλούδη Νίκο και με τη συμπαράσταση της Διοίκησης του ομίλου , και της Διεύθυνσης Αθλητισμού του Δήμου Βόλου προετοιμάζουν τους μικρούς καταδύτες και φέρνουν διαρκώς επιτυχίες στην πόλη μας ,τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
Παράλληλα η προπονήτρια κ. Καπετανιά Ντόρα προετοιμάζει τους μικρούς αθλητές, μέσα από ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που περιλαμβάνει προπόνηση (ευλυγισίας – ευκαμψίας ,ταχυδύναμης , ασκήσεις συναρμογής , τραμπολίνο , ενόργανη γυμναστική και κολύμπι). Οι προπονήσεις γίνονται στο γυμναστήριο του Καραγάτς Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 14.30 – 16.00 και Σάββατο 11.00 – 12.30 στο Κολυμβητήριο του Βόλου. Ο Ν.Ο.Β.-Α. προσκαλεί όσα παιδιά 6 -8 ετών επιθυμούν να ενταχθούν στο τμήμα .
Ο πρόεδρος του Ν.Ο.Β.-Α. και το Δ.Σ. του ομίλου , συγχαίρουν τους νεαρούς πρωταθλητές και τους εύχονται καλή συνέχεια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Γ΄ – Δ΄κατηγορίας και ΟΠΕΝ , που θα γίνει στο Βόλο με μεγάλη συμμετοχή , στις 22-24 Μαΐου ,εφ όσον έχει αποκατασταθεί η βλάβη του κολυμβητηρίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις