Επιτυχίες του Ολυμπιακού Β. στους χειμερινούς της κολύμβησης

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχαν οι κολυμβητές και κολυμβήτριες του Ολυμπιακού Βόλου στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης Προαγωνιστικών ομάδων, που πραγματοποιήθηκαν στην Λάρισα 14 και 15 Μαρτίου 2015. Κατέκτησαν 16 συνολικά μετάλλια 5 χρυσά, 5 αργυρά και 6 χάλκινα.

Η Τρύπα Σοφία κατέκτησε 3 χρυσά στα 50 και 100 μέτρα πρόσθιο και στα 200 μέτρα μεικτής ατομικής.
Ο Δημητρίου Ιωάννης κατέκτησε 2 χρυσά στα 50 και 100 μέτρα μεικτής ατομικής.
Η Κορμπέτη Σοφία κατέκτησε 2 αργυρά μετάλλια στα 50 και 100 μέτρα πρόσθιο.
Η Ξυνομπιτη Αρετή και η Σφυρη Ζωή κατέκτησαν από ένα αργυρό μετάλλιο στα 200 μέτρα πρόσθιο, και από ένα χάλκινο στα 50 μέτρα πρόσθιο.
Η Χιωτη-Ραμπελο Αικατερίνη κατέκτησε ένα αργυρό μετάλλιο στα 50 μέτρα ύπτιο και δυο χάλκινα στα 100 και 200 μέτρα ύπτιο.
Η Φασουλίδη Μαρία κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στα 50 μέτρα ελεύθερο.
Η Ξυνομπιτη Θεοδώρα κατέκτησε ένα χάλκινο μετάλλιο στα 50 μέτρα ύπτιο.
Στους αγώνες συμμετείχαν και οι κολυμβητές Χατζηστάμος Κίμων, Στριμπάκος Γεώργιος, Καλαμίδας Δημήτριος και κολυμβήτριες Σανίδα Άρτεμις, Παπαδοπούλου Δέσποινα και Ζάχου Ιωάννα-Μαρία, με πολύ καλές επιδόσεις.
Δεν συμμετείχε η κολυμβήτρια Βαραλή Φωτεινή λόγω ασθενείας.
Θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες καθώς και τους προπονητές τους Έλενα Μπεσηερστοβα και Μαντα Γεώργιο.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς των αθλητών και αθλητριών όλων των τμημάτων κολύμβησης του Ολυμπιακού Βόλου για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, και για την πολύτιμη βοήθεια τους στην προσπάθεια που κάνουμε για την αναβάθμιση των τμημάτων κολύμβησης.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις