Δύσκολο τεστ για τον Παναθηναϊκό ο αγώνας με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα

Ο Παναθηναϊκός Superfoods αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ (20:00) στην τρίτη αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague. Η ομάδα του «τριφυλλιού», εκτός από το ούτως ή άλλως δύσκολο ταξίδι και την πολύ απαιτητική εκτός έδρας αναμέτρηση που έχει μπροστά της, γνωρίζει ότι η τρέχουσα εβδομάδα αποτελεί έναν μικρό… Γολγοθά, τον πρώτο από τους πέντε συνολικά που έχει να ανέβει στον φετινό ευρωπαϊκό «μαραθώνιο».

Οι «πράσινοι» κοντράρονται μεν σήμερα το βράδυ με τη ρωσική ομάδα, ωστόσο ξέρουν ότι μετά από αυτό το ευρωπαϊκό ντέρμπι, τους περιμένει ακόμη ένα με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε, στο ΟΑΚΑ. Μιλάμε για δύο πάρα πολύ δυνατές αναμετρήσεις, ωστόσο ο βαθμός δυσκολίας τους δεν είναι το μοναδικό εμπόδιο για το «τριφύλλι». Κι αυτό διότι, πέρα από το αγωνιστικό πλαίσιο, υπάρχει και το… χρονικό. Τα δύο αυτά παιχνίδια θα γίνουν εντός δύο 24ώρων, αφού μετά από το αυριανό ματς, την Παρασκευή ακολουθεί αυτό κόντρα στους Τούρκους!

Τα δύο αυτά ματς συνθέτουν μία… διαβολοβδομάδα για τον Παναθηναϊκό, η οποία όμως δεν θα είναι η μοναδική, απλά η… πρώτη! Οι «πράσινοι» θα έχουν άλλες τέσσερις τέτοιες μέσα στη χρονιά, κάτι που ίσχυσε και πέρυσι με το νέο πρόγραμμα της αναδομημένης Euroleague.
Ακολούθως, ο Παναθηναϊκός θα παίξει στις 14 Νοεμβρίου με τη Χίμκι στο ΟΑΚΑ και στις 16 με την Εφές Αναντολού στην Κωνσταντινούπολη. Στις 19 Δεκεμβρίου θα υποδεχθεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ενώ στις 21 θα πάει στο Βελιγράδι για να παίξει με τον Ερυθρό Αστέρα. Στις 16 Ιανουαρίου, ο Παναθηναϊκός θα παίξει στην Κωνσταντινούπολη με τη Φενέρμπαχτσε και στις 18 θα υποδεχθεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην επίσης πολύ δύσκολη εβδομάδα του, ενώ θα κλείσει τις… διαβολοβδομάδες υποδεχόμενος τον Ερυθρό Αστέρα στις 20 Μαρτίου και πηγαίνοντας στο Τελ Αβίβ για να παίξει με τη Μακάμπι στις 22 Μαρτίου!

protothema.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις