Εξετάσεις και απονομή προαγωγής βαθμών ΚYU στον Σύλλογο Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ»

Το Σάββατο το πρωί 10 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκαν προαγωγικές εξετάσεις βαθμών KYU στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Παραδοσιακού Καράτε Άγριας «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ». Οι αθλητές που λάβανε μέρος εξετάστηκαν στα ΚΙΗΟΝ (βασικές τεχνικές), ΚΑΤΑ (σύνολο τεχνικών εναντίων φανταστικών αντιπάλων) και KUMITE (ελεύθερος αγώνας) καθώς και σε ασκήσεις αντοχής/ενδυνάμωσης αλλά και σε θεωρία.

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν από τον διευθύνων προπονητή του συλλόγου Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Πτυχιούχο Προπονητή Β’ κατηγορίας Καράτε Γ.Γ.Α. Κρίσιλα Ιωάννη και από τον Αρχηγό Εκπρόσωπό του Shinkyokushinkai Καράτε στην Ελλάδα Shihan Κοσμίδη Γεώργιο. Οι αθλητές που προήχθησαν στον επόμενο βαθμών είναι οι εξής:

Στα 10ΚΥU

Βεντίστα Ειρήνη

Βαμβάκος Χάρης

Μπλόχχας Ορέστης

Γιαννακούλας Βάιος

Γιαννακούλας Βαλάντης

Στα 9 KYU

Λύτρας Γεωργός

Αρέθας Κωνσταντίνος

Κοτσοβός Παναγιώτης

Κοτσοβός Λευτέρης

Στα 7 ΚΥU

Κουτρώτσιος Χρήστος

Παπαρρίζος Ιωάννης

Παπαδοπούλου Αναστασία

Μπαλαμάτσης Νίκος

Σταθαράκος Σταμάτης

Στο 5 ΚΥU

Καρανικόλου Ατζελίνα

Στο 4 KYU

Πορλουτζής Παναγιώτης

Στα 3 ΚΥU

Κορομηνάς Κωνσταντίνος

Κορομηνά Αφροδίτη

Ιατροπούλου Βαρβάρα

Ιατροπούλου Κασσιανή

Μανθογιάννη Μάγδα

Στο 1 KYU

Αγαθουλέσης Θεόδωρος

Επίσης η απονομή βαθμών KYU στους παραπάνω επιτυχόντες πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 στις εγκαταστάσεις του συλλόγου με την παρουσία του Διευθύνων Προπονητή Κρίσιλα Ιωάννη και του Αρχηγού και Εκπροσώπου του Shinkyokushinkai Καράτε στην Ελλάδα Κοσμίδη Γεώργιου. Ακόμη την παρουσία τους έδωσαν ο Πρωταθλητής Σιούρας Βίκτωρ και το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου με τον Πρόεδρο Κορομήνα Θεόδωρο και τον Αντιπρόεδρο Μπαλαμάτση Ζώη.

Το Δ.Σ. και ο Διευθύνων Προπονητής Κρίσιλας Ιωάννης συγχαίρουν όλους τους αθλητές για το μαχητικό πνεύμα, την πειθαρχία και την υψηλή τεχνική κατάρτιση που έδειξαν καθ’ όλη την διάρκεια των εξετάσεων καθώς ευχαριστούν τους γονείς των μαθητών που είναι πάντα κοντά στα παιδιά τους αλλά και κοντά μας.

Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Παραδοσιακού Καράτε Άγριας «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις