Διακρίσεις ιστιοπλόων του ΟΕΑ/ΝΑΒ

Με μεγάλη επιτυχία για την ιστιοπλοϊκή ομάδα του ΟΕΑ/ΝΑΒ ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας στο Γαλαξίδι. Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά έξι όμιλοι, με 41 αθλητές και αθλήτριες στην κατηγορία optimist και 26 αθλητές και αθλήτριες στην κατηγορία Laser 4.7.
Τέσσερις αθλητές…

…του ΟΕΑ/ΝΑΒ υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιάννη Περιβολιώτη προκρίθηκαν στους αγώνες για τη σύσταση των προεθνικών ομάδων Optimist και Laser 4.7 που θα πραγματοποιηθούν τη δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα προκρίθηκαν η Βιολέττα Αντωνοπούλου (1η στην κατηγορία Κοριτσιών Optimist), ο Γιάννης Σάρκος (2ος στην κατηγορία αγοριών Optimist), ο Παναγιώτης Βαρνάβας (4ος στην κατηγορία αγοριών Optimist) και ο Θεόδωρος Αλεξίου (5ος στην κατηγορία αγοριών Laser 4,7). Τρίτος κατετάγη κατακτώντας χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία παίδων Optimist ο Γιώργος Βλάχος και 4η στα κορίτσια η Ευσταθία Περιβολιώτη. Πολύ καλή παρουσία από την Αλκμήνη Αγγέλη (4η στα κορίτσια) και τον Δημοσθένη Περιβολιώτη στα Laser 4.7 και από τους αθλητές Optimist Γιώργο Δεληγιάννη, Σπύρο Μπαλώνη και Νίκο Σάρκο.
Η διοίκηση του Ομίλου συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή Γιάννη Περιβολιώτη για την σταθερά ανοδική πορεία του τμήματος και ευχαριστεί τους γονείς για την ενεργή συμμετοχή τους στα δρώμενα του τμήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις