Παγκόσμια πρωτιά ετοιμάζει η Pastra Cretonaxiosa

«Τον Αύγουστο του 2016 ήταν η πρώτη ελληνική ομάδα που διέσχισε τη Μάγχη. Όραμά τους να στηρίξουν την ΕΛΕΠΑΠ και το κατάφεραν. Στις 3 Ιουνίου 2017 θα επιχειρήσουν μια παγκόσμια πρωτιά: να διασχίσουν το πέρασμα Κυθήρων-Αντικυθήρων. Όραμα δικό τους και του Charity4u να στηρίξουν τέσσερα νέα παιδιά με παγκόσμιες διακρίσεις στον αθλητισμό να στοχεύσουν το Τόκιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020

«Στηρίξτε το charity4u και τους Νίκo Παπαγγελή (ποδηλασία ΑμεΑ), Κατερίνα Δίβαρη (ιστιοπλοΐα) Μάριο Γράψα και Κωνσταντίνο Γράψα ( ενόργανη γυμναστική) να φτάσουν στους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Αρ. Λογαριασμού Charity4u : Eurobank GR9402600520000220200922412», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ομάδα Pastra Cretonaxiosa.
Η Pastra Cretonaxiosa ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα τον Σεπτέμβριο του 2013. Οι τρεις αχώριστοι φίλοι, οι Βαγγέλης Ζουρμπάκης, Βασίλης Μαρούλης και Ευγενία Τζαννίνη αποφάσισαν να κολυμπήσουν στον πρώτο τους αγώνα του «Spetses Marathon.
Δεν ήταν ομάδα, μια ωραία παρέα με πολύ κέφι ήταν. Στην παρέα προστέθηκε λίγο αργότερα ο Σωτήρης Πάστρας ως προπονητής τους και έτσι η παρέα που όμως σιγά σιγά ενηλικιωνόταν σε ομάδα βαφτίστηκε «Pastra Cretonaxiosa», για να έχει «διαβατήριο», όταν οι φίλοι αποφάσισαν την εξόρμησή τους στον διάπλου του Βοσπόρου τον Ιούλιο του 2015. Μετά η ομάδα αργότερα προσκάλεσε στο ταξίδι της τον Κωνσταντίνο Μίχο, την Έλλη Φλέγγα τον Θοδωρή Ζουμπουλάκη και τον Αποστόλη Τσαγκαράκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις