Ασταμάτητη η Νίκη, 94-71 την Πτολεμαίδα

Παίζοντας εκπληκτικό μπάσκετ η Νίκη “ταπείνωσε” και την Πτολεμαίδα κερδίζοντάς την με 94-71 στη Ν. Ιωνία. Οι “κυανόλευκοι” έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, σημείωσαν 47 πόντους σε κάθε ημίχρονο και προσέφεραν πολύ όμορφο θέαμα στους φιλάθλους τους που έσπευσαν να τους αποθεώσουν. Η Πτολεμαίδα μετά το τρίτο 10λεπτο δεν μπόρεσε ν’ ακολουθήσει τον ξέφρενο ρυθμό των γηπεδούχων και υποτάχτηκε φυσιολογικά στην ανωτερότητά τους. Οι Τσώλης, Παπακώστας περνούν στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων, χωρίς φυσικά να υστερήσουν και οι υπόλοιποι. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σαρρής με 25 πόντους και δύο τρίποντα.

 Η Νίκη έκανε το τρία στα τρία και φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με έξι βαθμούς.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας και παρακολούθησε το παιχνίδι, ενώ το σημερινό αγώνα παρακολούθησαν από τις κερκίδες αθλητές των ακαδημιών της Νίκης Βόλου, καθώς και παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου.

Στο ημίχρονο ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ Μπάμπης Τουτουτζόγλου, καλωσόρισε τα παιδιά του Ορφανοτροφείου που βρέθηκαν στον αγώνα, ενώ η ομάδα θα καθιερώσει παιδική κερκίδα στο Κλειστό Γυμναστήριο σε κάθε εντός έδρας αγώνες με παιδιά των ακαδημιών κι από Ιδρύματα της πόλης.

niki-ptolemaida-orf

Δεκάλεπτα: 20-19, 47-40, 66-58, 94-71
Διαιτητές: Μελανίδης-Ντόγκας
Νίκη (Πρέκας-Τύμπας): Διγενής 7(2), Παπαζήσης 2, Αναγνωστόπουλος 14(3), Καφάσης, Κουτίνας 16(1), Τσαβές 8, Βλήτσιος 2, Τσώλης 24, Λωρίτης, Παπακώστας 21(2), Τοκατλίδης.
Πτολεμαϊδα( Κυρατζής): Κλασίδης 13(3), Σειμτης 2, Καλομενίδης 5(1), Μαστροδημήτρης 2, Αργυρόπουλος 1, Τσολάκης 3(1), Σαχπατζίδης 9(2), Πανίδης 6, Πουτούκης 3, Αθανασιάδης 2, Σαρρής 25(2).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις