Πεισμώνει η Εθνική κόντρα στο Βέλγιο

Ό,τι δεν κατάφερε να κάνει απέναντι στην Εσθονία θέλει να πετύχει απόψε (21:45 CosmoteSport 1/ΣΚΑΪ) η Εθνική μας ομάδα απέναντι στο Βέλγιο στο «Γ.Καραϊσκάκης», πεισμώνοντας και ετοιμάζοντας το δοκιμασμένο σχέδιο των Βρυξελλών.

Η «γαλανόλευκη» πέταξε στα σκουπίδια την ευκαιρία που της παρουσιάστηκε μετά την επική ανατροπή της Κύπρου στο παιχνίδι με τη Βοσνία κι έτσι το θετικό αποτέλεσμα στο ματς απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους» του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, μπορεί ν’ αποκτήσει τεράστια σημασία.
Ο Μίκαελ Σκίμπε θέλει να δει συσπείρωση και πείσμα από τους ποδοσφαιριστές του, έχοντας προετοιμάσει το σχέδιο με το οποίο η Ελλάδα θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» το Βέλγιο, όπως το έκανε και στις Βρυξέλλες, απ’ όπου έφυγε με την ισοπαλία στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.
Καπίνο, Ρέτσος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Τζιώλης, Ζέκα, Φορτούνης, Σταφυλίδης, Μάνταλος και Δώνης οι πιθανοί 11 της Εθνικής μας.
Από πλευράς Βελγίου αμφίβολη δίνεται η παρουσία του Κομπανί. Ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο πόδι και δεν προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς. Η συμμετοχή του στον σημερινό αγώνα θα ξεκαθαρίσει λίγη ώρα πριν τη σέντρα.
Από την άλλη, ο Αζάρ είναι μια χαρά και θα παίξει κανονικά κόντρα στην Ελλάδα, αποτελώντας μία από τις πολλές πηγές κινδύνου για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Σύμφωνα με βελγικές πηγές η εντεκάδα που θα παρατάξει ο Μαρτίνεθ θα αποτελείται από τους: Kουρτουά- Αλντερβάιρελντ, Βερμάελεν, Βερτόνχεν – Μενιέ, Φελαινί, Ντε Μπρούινε, Καράσκο – Αζάρ, Μέρτενς, Λουκάκου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις