Ευνοημένος από τα αποτελέσματα ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε το ρεπό του την 23η αγωνιστική, ωστόσο, θα λέγαμε πως τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που μάχονται για την είσοδο στα πλέι οφ ήταν καλά για τους «ερυθρόλευκους», με εξαίρεση, ωστόσο, τη νίκη της ΑΕΛ επί του Εθνικού Γαζώρου, η οποία πάντως ήταν αναμενόμενη.
Οι «ερυθρόλευκοι»…

…παρέμειναν στην 3η θέση της κατάταξης, με την ΑΕΛ να φτάνει κι αυτή τους 39 βαθμούς, με το βολιώτικο συγκρότημα, ωστόσο, να υπερτερεί στην ισοβαθμία, καθώς έχει πετύχει δύο νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός χθες είδε τη Ζάκυνθο να γνωρίζει βαριά ήττα μ 5-0 από την Καλαμαριά, ενώ στο ντέρμπι της αγωνιστικής Λαμία και Ηρακλής αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.
Έτσι, ο Ηρακλής αύξησε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό στους 14 βαθμούς, ενώ η Λαμία μπορεί να βρίσκεται τρεις βαθμούς μπροστά από τους Ολυμπιακό και Λάρισα, ωστόσο, εκκρεμεί η ένσταση της Αναγέννησης Καρδίτσας και μπορεί να χάσει τρεις βαθμούς (η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί σήμερα από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League). Επίσης, η ομάδα της Φθιώτιδας είναι η μόνη από τις ομάδες που μάχονται για να συμμετάσχουν στα πλέι οφ που δεν έχει κάνει ρεπό (δεν θα αγωνιστεί την τελευταία αγωνιστική).
Βρισκόμαστε τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Football League και γίνεται μεγάλη μάχη για τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Μόνο ο Ηρακλής έχει εξασφαλισμένη την πρωτιά, καθώς από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά. Βέβαια, η Ζάκυνθος έχει μείνει πίσω (τέσσερις βαθμούς από την 3η θέση) και δεν εξαρτάται, πλέον, από την ίδια, αν θα μπει στην τριάδα.
Αντίθετα, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να κρατά την τύχη στα χέρια του και θα επιδιώξει στα τρία τελευταία παιχνίδια να πετύχει τρεις νίκες, για να είναι 100% σίγουρος πως θα συμμετάσχει στα πλέι οφ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις