Δέκα μετάλλια οι καταδύτες του Ν.Ο.Β.Α. στο Κύπελλο Άνοιξης

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 16-17 Απριλίου, στο Ολυμπιακό κααταδυτήριο της Αθήνας πραγματοποιήθηκαν, αγώνες καταδύσεων Β΄, Γ΄ και Δ΄ κατηγορίας με την επωνυμία Κύπελλο Άνοιξης. Ταυτόχρονα ήταν μία ευκαιρία για τους μικρούς καταδύτες –τριες του Ν.Ο.Β.Α. να αποκτήσουν πολύτιμη αγωνιστική εμπειρία, για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο τέλος Μαΐου στον ίδιο αγωνιστικό χώρο.

Το Κύπελλο διεκδίκησαν οι σύλλογοι: ΑΡΓΩ , ΑΡΙΩΝ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ Φ., ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΝΟΒΑ και ΑΣΤΕΡΙΑ Θεσσαλονίκης. Ο Ν.Ο.Β.Α. συμμετείχε στους αγώνες με 10 αθλητές και αθλήτριες που κατέκτησαν συνολικά 10 μετάλλια. Το κύπελλο Άνοιξης κατέκτησε η Ακαδημία Φυρίγου της Αθήνας.

Αναλυτικά οι Θέσεις και τα μετάλλια των αθλητών-τριών του Ν.Ο.Β.Α. είναι:

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
Σιώρου Ευρυδίκη στο βατήρα 1 μ.

ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
Ρήγας Θεόδωρος, Νικολόπουλος Αλέξανδρος, Λαγάρα Εύα, Μέλλιου Μυρσίνη

ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
Μπουραζάνα Κατερίνα, Λαγάρα Εύα, Ιωάννου Λευτέρης, Στουκογιάννη Μαρία, Ρήγας Θεόδωρος

Στους αγώνες συμμετείχαν με πολύ καλή παρουσία και 4η θέση στην Δ΄κατηγορία οι Τσοκανάκη Ιωάννα και Σάμψων Γρηγόριος.

Επίσης σε Ημερίδα Καταδύσεων κατηγορίας ΟΠΕΝ, ο αθλητής του ΝΟΒ-Α Αφέντος Νικόλαος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση καταλαμβάνοντας την 3η θέση από βατήρα 3 μέτρων με 295,25 βαθμούς.

Η μεθοδική δουλειά που γίνεται καθημερινά στο τμήμα καταδύσεων του Ν.Ο.Β.Α. τόσο στο τμήμα υποδομής από την κ. Καπετανιά Θεοδώρα, αλλά και στην αγωνιστική ομάδα από τον κ. Λιάρο Λάμπρο, σε συνεργασία με τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Νίκο Τουλούδη φέρνει διαδοχικά επιτυχίες στο Βόλο.

Ο πρόεδρος του Ν.Ο.Β.Α. και το Δ.Σ. του ομίλου, συγχαίρουν τους καταδύτες τις καταδύτριες και τους προπονητές τους και εύχονται καλή συνέχεια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις