Δηλώσεις από την κολυμβητική ημερίδα του Υδάτινου Κόσμου (Video)

Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε εσωτερική ημερίδα για τον ΑΣΒ «Υδάτινος Κόσμος», με τη συμμετοχή 140 παιδιών της ακαδημίας, αλλά και μελών των τμημάτων ενηλίκων. Σχετικά με την εντυπωσιακή εκδήλωση μίλησαν στην κάμερα του «goalpost.gr» η προπονήτρια Αλεξάνδρα Κωνσταντά κι ο Πρόεδρος του συλλόγου Επαμεινώνδας Αναγνώστου…

Από την πλευρά της η έμπειρη προπονήτρια μίλησε για τη σημασία της διοργάνωσης ως προς τα παιδιά που αποκτούν αγωνιστικές εμπειρίες και εισάγονται σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αλλά και σε ότι αφορά τους γονείς που μπορούν να έρθουν σε επαφή με το άθλημα τη κολύμβησης και τη διαδικασία των αγώνων σε όλα τα επίπεδα.
Μίλησε γενικά για τα οφέλη που προσφέρει το κολύμπι στο ανθρώπινο σώμα, αλλά και στο αυτονόητο να γνωρίζουν τα παιδιά κολύμπι σε μια χώρα που περιβάλλεται από θάλασσα. Επίσης μίλησε για τη στόχευση και τον τρόπο λειτουργίας του Συλλόγου, αλλά και την απόδοση στον αγωνιστικό τομέα. Τέλος, μας πληροφόρησε για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα παιδί για να ασχοληθεί ειδικά με το κολύμπι, αλλά και ειδικότερα με την αγωνιστική κολύμβηση.
Αντίστοιχες τοποθετήσεις έγιναν κι από τον Πρόεδρο του συλλόγου που μίλησε για γιορτή της κολύμβησης, μέσω τις οποίας μπορούν να χειροκροτήσουν, ενθαρρύνουν και με εμψυχώσουν τους νεαρούς αθλητές. Επίσης μίλησε για την ιστορία και τη φιλοσοφία, αλλά και το όραμα του συλλόγου, για τα τμήματα στα οποία δραστηριοποιείται μεταξύ των οποίων βρεφικά τμήματα, τμήματα αερόβιας γυμναστικής στο νερό, αλλά και κολύμβησης ενηλίκων.
Επίσης απηύθυνε κάλεσμα σε όλους να έρθουν σε επαφή με το Σύλλογο του Υδάτινου Κόσμου και την κολύμβηση. Οι δηλώσεις αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις