«Έχουμε έξτρα κίνητρο για να κερδίσουμε»

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει την ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω μετά τη νίκη επί της Φενερμπαχτσέ, εξέφρασε ο Τσάβι Πασκουάλ κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Βιτόρια, ενόψει της αυριανής (2/11) αναμέτρησης με τη Μπασκόνια για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

«Είμαστε ακόμα στην αρχή της χρονιάς και είναι, ας το πούμε, φυσιολογικό. Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι, αλλά το να χάσουμε αυτή την εποχή στην έδρα της Μπαρτσελόνα ή στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι κάπως φυσικό. Προφανώς και έχουμε ένα έξτρα κίνητρο για να κερδίσουμε» τόνισε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός και πρόσθεσε:
«Από την άλλη πλευρά, ξέρουμε πως η Μπασκόνια άλλαξε προπονητή. Ο Πέδρο Μαρτίνεθ είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και κέρδισε το τελευταίο πρωτάθλημα στην Ισπανία. Ξέρω πως θα είναι δύσκολο να παίξουμε εκεί, ξέρω πως θα βρω απέναντί μου έναν πολύ καλό προπονητή και είμαι σίγουρος πως θα κάνει καταπληκτική δουλειά στην ομάδα του».
Τέλος, ερωτώμενος αν οι «πράσινοι» έχουν την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για το πρώτο φετινό διπλό στη διοργάνωση, απάντησε: «Το πρόγραμμα είναι απίστευτο. Αν δεν κάνω λάθος, αυτή τη σεζόν στα πρώτα 17 παιχνίδια θα δώσουμε 11 εκτός, άρα είναι πολύ δύσκολη αρχή για εμάς. Όμως, κάθε μέρα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάτι εξαιρετικό. Μετά τη νίκη με τη Φενερμπαχτσέ, έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για αυτό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις