Τον Ολυμπιακό Κερατσινίου υποδέχεται αύριο ο Κένταυρος Αγριάς

Με ένα σημαντικό παιχνίδι ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας του Χάντμπολ, για την ομάδα του Κένταυρου Αγριάς. Η Μαγνησιώτικη ομάδα αντιμετωπίζει το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 στις 17.00. στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, την ομάδα του Ολυμπιακού Κερατσινίου, σε ένα παιχνίδι που έχει πάντα το χαρακτήρα του ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων. Η βαθμολογική μάλιστα θέση των δύο ομάδων, τις φέρνει…

…αντιμέτωπες σε έναν αγώνα όπου και οι δύο ομάδες επιζητούν το θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα της Αγριάς θέλει να διατηρήσει το απόλυτο στην έδρα της και να πετύχει ακόμα μία νίκη εντός έδρας, που θα τη δώσει το δικαίωμα να ατενίζει με αισιοδοξία την πορεία της στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας. Είναι αξιοσημείωτο πως αν και ο Κένταυρος βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς, απέχει μόνο δύο βαθμούς από την 9η 0μάδα που υποβιβάζεται στην Β Εθνική κατηγορία. Σημαντικό είναι το παιχνίδι και για την ομάδα του Κερατσινίου, που ξεκίνησε με φιλοδοξία για την 4άδα του πρωταθλήματος, και αυτή την στιγμή ισοβαθμεί με 6 βαθμούς με άλλες τρεις ομάδες. Το παιχνίδι αναμένεται συναρπαστικό για τους φίλους του αθλήματος και θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση από το Voloslive sports.

Η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς έχει προετοιμασθεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα, από το τεχνικό δίδυμο των Τσιάπα -Ζήκου, για το συγκεκριμένο παιχνίδι, και δηλώνει έτοιμη και αισιόδοξη, και με τη βοήθεια και του φίλαθλου κοινού, για το θετικό αποτέλεσμα. Στην ομάδα του Κενταύρου, αναμένεται να ενσωματωθεί και ο Ζωναρόπουλος, που απουσίασε από τα δύο τελευταία παιχνίδια.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Κένταυρος Αγριάς – Ολυμπιακός Κερατσινίου
Αναγέννηση Βύρωνα – Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων
Ιωνικός Ν. Φιλαδελφείας – Θρίαμβος Αθηνών
Έσπερος Καλλιθέας – Βριλήσσια
ΓΑΣ Καματερού – Ο.Φ.Ν. Ιωνίας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις