Δυνατές μονομαχίες σήμερα στην Α1 ΕΣΚΑΘ

Οι τοπικές αναμετρήσεις Ολυμπιακός-ΑΕΒ Διμηνίου και ΓΣ Βόλου-Ίωνας δεσπόζουν στην 3η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΘ. Επίσης για τον 1ο όμιλο «μονομαχούν» Αγριά BC-ΓΣ Αλμυρού και Φοίβος-Ανάληψη.

Ο Ολυμπιακός Β. ξεκίνησε με δύο στα δύο στην Α1 ΕΣΚΑΘ και έχει σκοπό να το συνεχίσει. Ωστόσο απέναντί του σήμερα (στις 17.00 στο ΕΑΚ) θα έχει την ΑΕΒΔ, η οποία φέτος ενισχύθηκε με έμπειρους καλαθοσφαιριστές έχοντας υψηλές βλέψεις.
Το ίδιο ισχύει και για τον Γ.Σ. Βόλου, ο οποίος «συγκρούεται» με τον Ίωνα στις 19.00 στο κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος». Οι «μαυραετοί» σέβονται το συγκρότημα του Άγη Τζούμα, αλλά θα επιθυμούν οπωσδήποτε το ροζ φύλλο απέναντι σε σκληροτράχηλο αντίπαλο.
Δύο ώρες νωρίτερα στο ίδιο γήπεδο θα διεξαχθεί η τρίτη τοπική «μονομαχία» της αγωνιστικής. Ο λόγος για το ματς Αγριά BC-ΓΣ Αλμυρού, με τους γηπεδούχους να επιζητούν την πρώτη επιτυχία τους στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Από την άλλη μεριά οι «κυανόλευκοι» το πέτυχαν ήδη το περασμένο Σάββατο κόντρα στον Φοίβο, αλλά θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες.
Η μόνη μαγνησιώτικη ομάδα που αγωνίζεται εκτός νομού είναι η Ανάληψη, η οποία κοντράρει τον Φοίβο σήμερα στις 19.00 στο ΕΑΚ Λάρισας. Οι «κυανέρυθροι» έκαναν άσχημο ξεκίνημα και ευελπιστούν να σπάσει το αρνητικό σερί.
Συνοπτικά το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι γραμματείες των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΘ έχουν ως εξής:

Α1 ΕΣΚΑΘ
1ος όμιλος
Σάββατο 11/11
ΕΑΚ Βόλου 17.00 Ολυμπιακός Β.-ΑΕΒΔ, διαιτητές: Τσουμαχίδης, Μπουγλός Π., γραμματεία: Πεγιούκα, Βελεντζάς, Σακελλαροπούλου.
Κλ. «Β. Παρασκευόπουλος» 17.00 Αγριά BC-ΓΣ Αλμυρού, διαιτητές: Παργιανόπουλος, Μπάρδας, γραμματεία: Ανδριοπούλου, Βενετσάνος, Καραγεώργος.
ΕΑΚ Λάρισας 19.00 Φοίβος-Ανάληψη, διαιτητές: Παγώνης, Παζώλης,
Κλ. «Β. Παρασκευόπουλος» 19.00 Ίωνας-ΓΣ Βόλου, διαιτητές: Δόλγυρας, Μπουγλός Ι., γραμματεία: Βενετσάνος, Καραγεώργος, Ανδριοπούλου.
Κλ. Αγ. Θωμά 19.30 Σπάρτακος-Κεραυνός, διαιτητές: Καρακώστας, Γκέκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις