Παράπονα Παναθηναϊκού για το φύλλο αγώνα

Ο Ολυμπιακός πιθανότατα θα γλιτώσει την αφαίρεση βαθμών με βάση τα όσα κατέγραψαν στο φύλλο αγώνος οι διαιτητές. Από τον Παναθηναϊκό πάντως υπάρχουν παράπονα καθώς υποστηρίζουν πως δεν έγινε ακριβής καταγραφή, ενώ υπάρχει και καταγγελία για επίθεση στον δημοσιογράφο Σπύρο Γραμμένο.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα:

«Πριν την έναρξη του αγώνα και πριν τη λήξη του 1ου δεκαλέπτου οπαδοί του Ολυμπιακού έβριζαν εν χορώ. «Που… και πρεζ… Γιαννακόπουλε». Στο σημείο αυτό έγινε παρατήρηση στην Α’ όμάδα και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Στο τέλος του 1ου δεκαλέπτου ο κύριος Γιαννακόπουλος προσήλθε στο χώρο της γραμματείας διαμαρτυρόμενος προς τους διαιτητές του αγώνα. 2’31» πριν τ λήξη του 4ου δεκαλέπτου οπαδοί της Α’ ομάδας άναψαν στον χώρο των κερκίδων καπνογόνα (περίπου 15), τα οποία παρήγαγαν και λάμψη.
Στο ίδιο χρονικό σημείο οι ίδιοι οπαδοί πέταξαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου κροτίδες μεγάλης ισχύος. 1’56» πριν το τέλος του 4ου δεκαλέπτου λόγω της έκρρυθμης κατάστασης αποφασίστηκε από τους διαιτητές του αγώνα η προσωρινή διακοπή του αγώνα και η μετάβαση όλων των παραγόντων στα αποδυτήρια. Αποφασίστηκε η εκκένωησ του γηπέδου. Η εκκένωση πραγματοποιήθηκε επιτυχώς σε σύντομο χρονικό διάστημα χάρη στην συνδρομή των παραγόντων της γηπεδούχου ομάδος. Ο αγώνας συνεχίστηκε και έληξε κανονικά».
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όταν πήρε στα χέρια του το φύλλο αγώνα πήγε μαζί με τον Μάνο Παπαδόπουλο στα αποδυτήρια των διαιτητών και έκανε τα παράπονά του για όσα δεν γράφτηκαν από τον πέμπτο τελικό.
Παράλληλα, σύμφωνα με ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ο δημοσιογράφος Σπύρος Γραμμένος από το «ParthenonRadio» δέχθηκε επίθεση στα δημοσιογραφικά του ΣΕΦ. Οι «πράσινοι» υποστηρίζουν ότι την στιγμή της διακοπής υπήρξε επίθεση στον κ. Γραμμένο, ο οποίος όμως μάλιστα βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε για το περιστατικό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις