Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η προπονητική ημερίδα στο Σύλλογο Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Προπονητική Ημερίδα Shinkyokushinkai Karate στον Σύλλογο Παραδοσιακού Καράτε Άγριας «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ». Στην ημερίδα την οποία οργάνωσαν και επιμελήθηκαν οι δύο πρωταθλητές του Σπορ Καράτε Κρίσιλας Ιωάννης προπονητής Β’κατηγορίας Καράτε & Ζίου Ζίτσου Γ.Γ.Α. και Κοσμίδου Βίκυ εκπαιδευτής πρωταθλήτρια Ευρώπης, συμμετείχαν οι Αθλητές και οι Αθλήτριες από τον διοργανωτή Σύλλογο και από την Ακαδημία Shinkyokushinkai Βόλου (Υπέρτατης Αλήθειας Συνεργασίας).

Επίσημος προσκεκλημένος ο κορυφαίος Άγγλος δάσκαλος του Kyokushinkai ο ζωντανός θρύλος Shihan Cyril Andrews . Ένας από τους παλαιότερους δασκάλους που μαθήτευσε για αρκετά χρόνια κοντά στον ιδρυτή του Στυλ Mas Oyama και ένας από τους πρώτους Ευρωπαίους που πέρασε με επιτυχία τον άθλο των 50 KOYMITE( αγώνες πλήρους επαφής με διαφορετικούς αντιπάλους ) .O Μεγάλος δάσκαλος προσωπικός φίλος και ένας από τους δάσκαλους του Shihan Γιώργου Κοσμιδη δίδαξε ξεχωριστές παραδοσιακές τεχνικές και εντυπωσίασε για την ταχύτητα, δύναμη αλλά και την ισορροπία που τις εκτελούσε στην ηλικία των 76 ετών , φανερώνοντας ότι το Shinkyokushinkai δεν έχει ηλικία και μπορεί ο καθένας να εξασκηθεί σε αυτό.

Ο μεγάλος δάσκαλος στην διδασκαλία του ανέφερε μεταξύ των άλλων ότι εδώ και 13 χρονιά που έρχεται στην Ελλάδα στα καλοκαιρινά Καμπ ( Summer Camp ) αισθάνεται ως μέλος πλέον της οικογένειας του Ελληνικού Shinkyokushinkai και έχει αγαπήσει και εκτιμήσει την χώρα μας αλλά και όλους τους εκπαιδευτές για το πάθος τους την πειθαρχία ,τον σεβασμό αλλά και την αγάπη τους για το στυλ . Αναφέρθηκε στην φιλία που τον δένει με τον Έλληνα Αρχηγό εκπρόσωπο και γνωρίζει τον αγώνα που κάνει στο εσωτερικό για να προωθήσει την οργάνωση του.

Αναφέρθηκε επίσης στους Έλληνες αθλητές που με μεγάλο πείσμα αγωνίζονται σε όλα τα πρωταθλήματα και στους διαιτητές κριτές που τελευταία έχουν προοδεύσει και καθιερωθεί στα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα . Τον Άγγλο δάσκαλο βοήθησαν στην διδασκαλία ως βοηθοί του παρτενέρ σε όλες τις τεχνικές οι δύο εκπαιδευτές Γιάννης Κρίσιλας και Βίκυ Κοσμίδου,οι οποίοι παράλληλα διόρθωναν και καθοδηγούσαν τους Αθλητές. Όμως εκτός των δύο εκπαιδευτών σημαντική βοήθεια υπήρξε και από τους Sempai της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Σιούρα Βίκτωρα ,Τζάλλα Μιχάλη και αδελφούς Μυτηλιού . Ο δάσκαλός των δασκάλων με το τέλος της Ημερίδας αφού ευχαρίστησε τον οικοδεσπότη Γιάννη Κρίσιλα, υποσχέθηκε ότι και την επόμενη χρονιά Θα έλθει στο Summer Camp και θα έχει την χαρά να διδάξει στους μικρούς αθλητές των συλλόγων πολλές και ενδιαφέρουσες τεχνικές.

Δελτίο Τύπου A.Σ.ΚΑΡΑΤΕ ΑΓΡΙΑΣ «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις