Την Ασπίδα Ξάνθης υποδέχεται σήμερα ο Ολυμπιακός Β.

Έτοιμη να προσθέσει μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό της είναι η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας των γυναικών υποδέχεται την Ασπίδα Ξάνθης. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΕΑΚ και θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι.

Οι «ερυθρόλευκες» είναι το φαβορί και λογικά θα πάρουν ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα, κάνοντας άλλο ένα σταθερό βήμα για την άνοδο.
Η ομάδα δούλεψε όλη την εβδομάδα υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Καπουρνιώτη και του Μάριου Μπορίνου και σήμερα θα επιδιώξει πέρα από τη νίκη, να παίξει και καλό μπάσκετ, ικανοποιώντας τους Βολιώτες φιλάθλους που θα δώσουν το «παρών» στο κλειστό του ΕΑΚ.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με προπόνηση το μεσημέρι του Σαββάτου και στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε την 12αδα του αγώνα. Σ’ αυτήν δεν συμπεριλαμβάνεται η τραυματίας Εύη Κυριατζίδου, καθώς και η Κική Δημητριάδου, λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων. Τα κορίτσια που απαρτίζουν την 12αδα είναι τα εξής: Παγκαλίδου, Χούτα, Ταντουρόφσκα, Σουλτάνη, Τότση, Αγαγιώτου, Ζέρβα, Ζήτη, Αγκάνη, Κοτσιάφτη, Διαμαντοπούλου, Νούλα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις