Ολοκληρώθηκε το Greek Summer Camp του Kyokushinkai karate στη Σκιάθο

Με μεγάλη επιτυχία έγινε στο όμορφο Νησί της Σκιάθου η διοργάνωση του 8ου Greek summer Camp του Kyokushinkai karate της χώρας μας όπου έδωσαν το παρών προπονητές και αθλητές της Πανελλήνιας Οργάνωσης. Το εν λόγω Greek Summer Camp διεξήχθη από την Τετάρτη 5 Ιουλίου έως και την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Kyokushinkai Karate

Επίσημος προσκεκλημένος δάσκαλος όπου δίδαξε στο Summer Camp είναι ο Παγκοσμίου Φήμης Ιάπωνας δάσκαλος Σιχάν Τσουτόμου Βακεούτσι 7Dan. Ο δημοφιλής δάσκαλος ήρθε στην χώρα μας για Πέμπτη φορά και δήλωσε πολύ ευτυχής που είχε την χαρά να επισκεφτεί ένα από τα ωραιότερα Νησιά της Ελλάδας. Μοναδική εμπειρία για τους Έλληνες συμμετάσχοντες στο summer camp καθώς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Ιάπωνα δάσκαλο και να μοιραστούν μαζί του την μεγάλη εμπειρία και γνώση του στο δυναμικό στυλ του αγωνιστικού Kyokushinkai karate και παράλληλα τόσο των τεχνικών αυτοάμυνας όσο και του παραδοσιακού Καράτε. Ο Σιχαν Τσουτόμου Βακεούτσι ήταν μαθητής του Θρυλικού Ιδρυτού Sosai Mas Oyamas 10Dan και διατέλεσε επί σειρά ετών ως προσωπικός βοηθός του μεγάλου δασκάλου. Το 4ήμερο πρόγραμμα του Summer Camp περιλάμβανε 3 προπονήσεις ημερησίως συνδυάζοντας εκπαίδευση σε φυσικές συνθήκες εδάφους και Θάλασσας προσφέροντας στους συμμετέχοντες τον ιδανικό συνδυασμό του φυσικού περιβάλλοντος που μπορεί να προσφέρει το Νησί της Σκιάθου!

Όλοι οι συμμετέχοντες πήραν διπλώματα συμμετοχής του Kyokushinkai Karate υπογεγραμμένα από τον μεγάλο Ιάπωνα Δάσκαλο και είχαν την δυνατότητα αναμνηστικής φωτογραφίας μαζί του. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Sosai Mas Oyamas στα τέλη της δεκαετίας του 1980 έστειλε τον Σιχαν Τσουτόμου Βακεούτσι να διδάξει και να διαδώσει το δυναμικό Kyokushinkai Karate αρχικά στην Αμερική μετά στην Μαλεσία και από τις αρχές του 1990 στην Ιταλία. Ο Σιχαν Τσουτόμου Βακεούτσι είναι Υπέυθυνος της Ευρωπαικής Οργάνωσης του Kyokushinkai Karate και μέλος της εξεταστικής επιτροπής.

Στο εν λόγω 4ήμερο Summer Camp συμμετείχαν αθλητές της Πανελλήνιας Οργάνωσης καθώς τους προσφέρθηκε η μοναδική ευκαιρία εντός της Χώρας μας να ζήσουνε την εμπειρία ενός Summer Camp ιδιαίτερα με τον Ιάπωνα Δάσκαλο χωρίς να ταξιδέψουνε στο εξωτερικό! Στο τέλος του Greek Summer Camp ο Εκπρόσωπος της Χώρας μας κ. Ιωάννης Στεφάνου βράβευσε με τιμητική πλακέτα τον μεγάλο Ιάπωνα δάσκαλο Shihan Tsutomou Wakiuchi για την προσφορά του στο 8ο Greek Summer camp καθώς και τον Παλαίμαχο συναθλητή του και προπονητή τον Shihan Αντωνίου Παναγιώτη από την Αθήνα και τον Προπονητή Αθηνών κ. Χρήστο Παύλο για την ποlυετή προσφορά τους στο Kyokushikai Karate. Όλοι οι συμμετέχοντες έμειναν ενθουσιασμένοι από την συμμετοχή τους στο Greek Summer Camp και δήλωσαν ότι με μεγάλη χαρά θα παρευρεθούν και του χρόνου, ενδεικτικό της μεγάλης τους ευχαρίστησης ήταν να προτείνουν στον κ. Στεφάνου του χρόνου το Summer Camp να γίνει για 6 ημέρες.

Τέλος ο Εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate στην Ελλάδα κ. Ιωάννης Στεφάνου ευχαριστεί τον Σύλλογο, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους ιδιαίτερα σε αυτή την εποχή της οικονομικής κρίσης και τους εύχεται Καλή Αντάμωση και του Χρόνου!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις