Την άνοδο στην Καλαμαριά θέλει να πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός Β.

Για την Θεσσαλονίκη αναχώρησε σήμερα το πρωί (19/3) η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία στις 14.00 στο ΔΑΚ Καλαμαριάς και στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας των γυναικών αντιμετωπίζει τον τοπικό Απόλλωνα.

Οι «ερυθρόλευκες» με νίκη ουσιαστικά τελειώνουν την υπόθεση άνοδο, δύο αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος. Κι αυτό, καθώς θα χρειάζονται μία νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια (με Πιερικό/Αρχέλαο εντός και Ρύσιο εκτός έδρας), για να επιστρέψει μετά από δύο χρόνια στη μεγάλη κατηγορία.
Η ομάδα δούλεψε εντατικά όλη την εβδομάδα και με πολύ καλή ψυχολογία είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει μια αξιόλογη ομάδα, η οποία θέλει προσοχή. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η Καλαμαριά νίκησε φέτος τον Ηρακλή και του στερεί αυτή τη στιγμή την άνοδο στην Α’ Εθνική.
Εφόσον τα κορίτσια του Ολυμπιακού αγωνιστούν με σοβαρότητα, εφαρμόζοντας πιστά το πλάνο της τεχνικής ηγεσίας, μπορούν να φύγουν με το «διπλό» από την Καλαμαριά και να «αγκαλιάσουν» σφιχτά την άνοδο.
Στο Βόλο έμεινε η τραυματίας Σταματία Διαμαντοπούλου (υπέστη εξάρθρωση αγκώνα στους σχολικούς αγώνες), όπως και η Εύη Κυριατζίδου, η οποία υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο (αποκατάσταση χιαστού) και θα επιστρέψει στην ομάδα από τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο Μάριος Μπορίνος θα στηριχθούν στις εξής παίκτριες: Παγκαλίδου, Χούτα, Ταντουρόφσκα, Σουλτάνη, Τότση, Αγαγιώτου, Ζέρβα, Ζήτη, Αγκάνη, Κοτσιάφτη, Δημητριάδου και Νούλα.
Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:
Πιερικός/Αρχέλαος-Σταυρούπολη
Ρύσιο-Α.Ο. Σερρών
ΠΑΣ Γιάννινα-Ολύμπια
Απόλλων Καλ.-Ολυμπιακός Β.
Ασπίδα Ξάνθης-Τιτάνες Δρ.
Ηρακλής-Πυλαία
*Όλοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 14.00

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις