Επίδειξη Καράτε στο πλαίσιο της Ψαράδικης Βραδιάς στην Αγριά

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Μέσα στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων για την ψαράδικη βραδιά στο Δημοτικό διαμέρισμα Αγριάς Βόλου ,στις 21 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε επίδειξη στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αγριάς του Σπορ Καράτε -Ολυμπιακό Καράτε καθώς και του παραδοσιακού Καράτε (knock-down) από τον Σύλλογο Παραδοσιακού Καράτε «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» και τον Σύλλογο Ακαδημία Shinkyokushinkai Βόλου.

Η επίδειξη έγινε μετά από πρόσκληση του Τομέα Νεότητας και Πολιτισμού με πρωτοβουλία του Υπευθύνου Ιερέα πατήρ Βαρνάβα σε συνεργασία με τον τοπικό Σύλλογο της Αγριάς και ιδιαίτερα με τον προπονητή τον Ιωάννη Κρίσιλα απόφοιτο Τ.Ε.Φ.Α.Α. με πτυχίο Β’ κατηγορίας Καράτε & Ζίου Ζίτσου. Στην επίδειξη εκτός του αγωνιστικού Σπορ Ολυμπιακού Καράτε ,το οποίο παρουσίασαν με επιτυχία αθλητές και πρωταθλητές των δύο συλλόγων υπό την καθοδήγηση των δύο εκπαιδευτών του Γιάννη Κρίσιλα και Βίκυς Κοσμίδου, πραγματοποιήθηκε και επίδειξη του Full Contact (knock -Down)απο τον εκπαιδευτή Sempai Νίκο Δεληγιάννη και την πρωταθλήτρια στους αγώνες πλήρους επαφής Μαρία Γεωργαλή υπο την καθοδήγηση του Shihan και Αρχηγό εκπρόσωπο του Ελληνικού Shinkyokushinkai Γιώργου Κοσμίδη.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν και χειροκρότησαν πλήθος γονέων-φίλων και συγγενών των αθλητών αλλά και συντοπίτες από την Άγρια και τον Βόλο. Στην επίδειξη του Σπορ Ολυμπιακού Καράτε συμμετείχαν από την Αγριά «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» οι αθλητές-πρωταθλητές και αθλήτριες-πρωταθλήτριες: Αγαθουλέσης Θεόδωρος, Κορομηνάς Κωνσταντίνος, Κορομηνά Αφροδίτη, Μανθογίαννη Μάγδα, Ιατροπούλου Κασσιανή, Ιατροπούλου Βάρβαρα, Σουληκιά Κωνσταντίνα, Παπαδόπουλου Αναστασία, Αρέθας Κωνσταντίνος, Γιαννακούλας Βαλάντης, Γιαννακούλας Βάιος, Μπλόχχας Ορέστης, Γκοντοπούλος Μιχαλης και από την Ακαδημία Βόλου οι αθλητές-πρωταθλητές και αθλήτριες-πρωταθλήτριες: Σιούρας Βίκτωρας, Τζάλλας Μιχάλης, Μυτιλιός Ανδρέας, Μυτιλιός Κωνσταντίνος, Δημητρίου Αναστασία, Παπαθεολόγου Μερόπη, Μαλινδρέτου Βασιλική, Μαλινδρέτου Ιωάννα, Καρακασιλιώτη Κατερίνα, Κουμπαράκη Ζωή.

Τα διοικητικά συμβούλια των δύο συλλόγων και οι προπονητές – εκπαιδευτές αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τον Ιερέα πατήρ Βαρνάβα για την πρωτοβουλία και για την πρόσκληση του , προβάλλοντας με την επίδειξη το έργο των συλλόγων και την πρόοδο των αθλητών που είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ανάπτυξη και επιτυχημένη παρουσία και προσφορά τους στην Μαγνησία.

Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Παραδοσιακού Καράτε «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ»