Ποδαρικό με το ….αριστερό για τον Κένταυρο Αγριάς

Ποδαρικό με το αριστερό έκανε ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς στο 2017, καθώς γνώρισε την ήττα στο Σαββατιάτικο αγώνα της πρεμιέρας του β γύρου, από την ομάδα του Θρίαμβου Αθηνών, με σκορ 16 – 20.Οι αθλητές της Μαγνησιώτικης ομάδας έκαναν την χειρότερη φετινή εμφάνιση, πληρώνοντας την απουσία από τις προπονήσεις πολλών αθλητών της αυτή τη χρονική περίοδο, για αντικειμενικούς και δικαιολογημένους βέβαια…

…λόγους (αρκετοί αθλητές του Κενταύρου είναι φοιτητές που βρίσκονται εντός εξεταστικής, αυτή τη χρονική περίοδο). Σε ένα παιχνίδι που δεν τρέφει δάφνες ποιότητας ( το μαρτυράει τόσο το χαμηλό σκορ, αλλά και το πολύ κακό Χάντμπολ που παίχτηκε) η ομάδα του Θριάμβου πήρε δικαίως τη νίκη, με τους παίκτες του να έχουν πιο καθαρό μυαλό στη τελική προσπάθεια και πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Εξάλλου οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού ήταν οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων.

Οι αθλητές του Κενταύρου εμφανιστήκαν άνευροι και χωρίς ρυθμό στις επιθετικές τους προσπάθειες από την αρχή του παιχνιδιού, κάνοντας πολλά λάθη στην επίθεση (21 συνολικά σε όλο το παιχνίδι), και έτσι οι δύο ομάδες συμβαδίζανε στο σκορ 7 – 7, μέχρι το 25ο λεπτό. Στο τελευταίο 5λέπτο η ομάδα του Θριάμβου, που είχε πρωταγωνιστές στο σκοράρισμα τους Λάλα και Διαρά – ενώ επανεμφανίστηκε, σκοράροντας μάλιστα ο Χριστοδούλου – πήρε ένα επιμέρους 0 – 4 σκορ, και πήγε με προβάδισμα 4 τερμάτων στα αποδυτήρια.

Το άγχος της διαφοράς των 4 τερμάτων, βάρυνε στη ψυχολογία των νεαρών αθλητών του Κενταύρου, και στο δεύτερο ημίχρονο, οπού εμφανιστήκαν και εδώ με κακή ψυχολογία και χωρίς ρυθμό. Μάλιστα οι παίκτες του Θριάμβου έφτασαν την υπέρ τους διαφορά στα έξι τέρματα (12 – 18) στο 50ο λεπτό, δείχνοντας πως κλειδώνουν την νίκη σε εκείνο το χρονικό σημείο. Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Κενταύρου ήταν να μειώσουν τη διαφορά στο τελικό 16 – 20. Κάτι που είναι και το μόνο θετικό για την ομάδα του Κενταύρου, καθώς υπερτερεί έναντι του Θριάμβου σε μεταξύ, μόνο των δύο ομάδων ισοβαθμία.

Για τους νεαρούς αθλητές του Κενταύρου, που είναι αθλητές προπόνησης και όχι εμπειρίας, χάθηκε μια μάχη αλλά όχι και ο πόλεμος. Εξάλλου το πρωτάθλημα μετά και από τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής δείχνει πως έχει πολύ δρόμο, με αρκετές ομάδες του ομίλου, να εμφανίζονται ενισχυμένες μεταγραφικά και με άλλο πρόσωπο στο δεύτερο γύρο.

Πεντάλεπτα: 1 – 1, 3 – 3, 4 – 5, 5 – 6, 7 – 7, 7 – 11 (ημχ.)
9 – 12, 11 – 14, 11 – 16, 12 – 18, 14 – 19, 16 – 20
Κένταυρος Αγριάς (Τσιάπας): Μακρής (1), Κρατήρας (1), Κουρίδης, Δρενοβιάδης, Ζωναρόπουλος (5), Χούστης, Οικονόμου, Σκετόπουλος (1), Καρανάσιος (1), Μιχαηλίδης (3), Καραπαναγιωτίδης, Ασαρίδης, Νούλης, Μιμίκος (4), Σαμαράς.

Θρίαμβος Αθηνών (Δρέττας) : Μπανιάς, Χριστοδούλου (3), Μίχος, Κρεμονάς (1), Τριανταφύλλου (2), Στεργιόπουλος, Κωνσταντινίδης, Σικιαρίδης, Αγγελής, Διάρας (4), Λάλας (7), Σκυφτός, Θεοδοσόπουλος (3).

Δίλεπτες 4 – 6
Πέναλτι: 2/5 – 3/3
Στο 60ο λεπτό του αγώνα και με τη λήξη του, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, ο αθλητής Μακρής Χρ. του Κενταύρου Αγριάς, γιατί κλώτσησε τη μπάλα με δύναμη προς την εστία του αντιπάλου.

Όλο τον αγώνα μπορείτε να το δείτε εδώ, όπως μεταδόθηκε από το Volos Live

https://www.youtube.com/watch? v=RGsgOgfV218

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις