Πρεμιέρα τη Κυριακή με Αυστραλία για την Εθνική πόλο Νέων Γυναικών

Αύριο Κυριακή στις 20.00 αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο Νέων Γυναικών, που γίνεται στο Βόλο, η Εθνική μας ομάδα.
Το ελληνικό συγκρότημα, που πάντα πρωταγωνιστεί σε διεθνούς επιπέδου διοργανώσεις, ζητεί τη στήριξη του κόσμου με την παρουσία του στο Κολυμβητήριο, όπως έχει συμβεί

με καταλυτικό τρόπο σε όλα τα προηγούμενα 5 πρωταθλήματα.
Η ελληνική εθνική ομάδα απαρτίζεται από τις: Ιωάννα Σταματοπούλου, Σταυρούλα Δουρέκα (τερματοφύλακες), Ελένη Ξενάκη, Ελευθερία Πλευρίτου, Βασιλική Πλευρίτου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελισάβετ Πρωτοπαπά, Μαρία Πάτρα, Κατερίνα Μιχαηλίδου, Μαριαλένα Σελετοπούλου, Ιφιγένεια Μαυρωτά, Μαρία Μυριοκεφαλάκη.
Ο πρώτος αγώνας της ελληνικής εθνικής ομάδας θα πραγματοποιηθεί στο Κολυμβητήριο του Βόλου την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 8 το βράδυ με αντίπαλη ομάδα αυτή της Αυστραλίας, ο επόμενος αγώνας είναι τη Δευτέρα 4/9 το βράδυ στις 8.00 επίσης με αντίπαλο την ομάδα της Νοτίου Αφρικής και ο επόμενος αγώνας την Τρίτη 5/9 στις 8 μ.μ. απέναντι στην ομάδα της Κίνας. Η συνέχεια των εμφανίσεων της ελληνικής ομάδας εξαρτάται από τα αποτελέσματα του συνόλου των ομάδων που αγωνίζονται στους τέσσερις ομίλους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις