Επιτυχημένο Αναπτυξιακό τουρνουά Χειροσφαίρισης στο Βόλο

Αναπτυξιακό τουρνουά Χειροσφαίρισης για συλλόγους της Κεντρικής Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου. Το τουρνουά αφορούσε νεαρούς αθλητές και αθλήτριες γεννημένους το 2002 και νεότερους και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Συμμετείχαν τέσσερις σύλλογοι της Κεντρικής Ελλάδας (Α.Σ. Λάρισας, Α.Σ. Αμφικτύονες Λαμίας, Εύρυτος Βόλου, Κένταυρος Αγριάς) με 11 συνολικά ομάδες, οι…

…οποίες αγωνισθήκαν σε 4 κατηγορίες (Παμπαίδες Α και Β, Παγκορασίδες Β και Μίνι αγόρια – κορίτσια). Πάνω από 120 νεαροί αθλητές και αθλήτριες των τεσσάρων συλλόγων αποκτήσαν αγωνιστικές εμπειρίες μέσα από το τουρνουά, και ικανοποίησαν τους δεκάδες γονείς και φίλους των παιδιών, που βρεθήκαν στις κερκίδες του κλειστού του ΕΑΚ Βόλου για να χειροκροτήσουν και να ενθαρρύνουν τις προσπάθειές τους.

Την όλη προσπάθεια συντόνισε εκ μέρους της ΕΑΠ ΟΧΕ, ο Περιφερειακός Αναπτυξιακός Προπονητής κ. Τσιάπας Ιωάννης. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους προπονητές και γυμναστές των ομάδων, σε όλους όσους βοήθησαν στη γραμματειακή υποστήριξη των αγώνων, στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας για την ιατρική κάλυψη των αγώνων και την βιομηχανία αναψυκτικών ΕΨΑ Α.Ε. που δρόσισε τις προσπάθειες των συμμετέχοντων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις