Ποιος ήταν σήμερα ο …Σουπερλιγκάτος; Μα φυσικά ο Ολυμπιακός Βόλου

Όλοι όσοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σήμερα στο ΕΑΚ αναμφίβολα αποζημιώθηκαν από το θέαμα που τους επιφύλαξαν ο Ολυμπιακός και ο Λεβαδειακός και ιδιαίτερα ο πρώτος.

Ο Ολυμπιακός έκανε την καλύτερή του εμφάνιση στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας και έδειξε σαφώς βελτιωμένος σε πολλά σημεία. Είχε πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία, δεν απειλήθηκε σοβαρά, έφτανε πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή και δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις στην άμυνα του Λεβαδειακού, ενώ σημείωσε και τρία γκολ απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα που αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ.

Οι ποδοσφαιριστές της βολιώτικης ομάδας έδειξαν να πατούν πολύ καλύτερα στο γήπεδο, ενώ γι άλλη μια φορά εντυπωσίασε για… …το θράσος, τον τσαμπουκά και την τεχνική του ο νεαρός Ντινόπουλος. Αν συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, αν δεν πάρουν τα μυαλά του αέρα και φυσικά αν του δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες, τότε αυτός ο παίκτης έχει τις προϋποθέσεις για να χαράξει μια αξιόλογη πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η αλήθεια είναι πως σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου σκόρπισε χαμόγελα στους φίλους του. Θύμισε ομάδα Σούπερ Λιγκ κι έριξε με ευκολία τον Λεβαδειακό στο …καναβάτσο.

Με την προσθήκη του ξένου επιθετικού που σήμερα έρχεται στην Ελλάδα και πιθανότατα αύριο στο Βόλο, οι “ερυθρόλευκοι” θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο.

Το νερό …μπήκε στ’ αυλάκι. Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτιόταν σήμερα ποια από τις δύο ομάδες αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ…

Ο Γιώργος Βαζάκας συνεχίζει να διατηρεί χαμηλούς τόνους και καλά κάνει. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο και με πολλές “παγίδες”.

Απομένει να δούμε αν τα σημερινά χαμόγελα στα χείλη των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου ήταν …μόνο η αρχή. Το δείγμα πάντως σήμερα κρίνεται απόλυτα θετικό…

Goalkeeper για το Goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις