Τα κωπηλατικά νέα του ΝΟΒ-Α

Τον απολογισμό του Φεβρουαρίου δημοσίευσε το τμήμα κωπηλασίας του ΝΟΒ-Α, ένας μήνας με πολλές εκδηλώσεις και δραστηριότητες. Το σχετικό δελτίου Τύπου:

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΝΟΒ-Α (ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ)

Εφημερίδα 18-3-2015

Ο μήνας που μας πέρασε ήταν γεμάτος από γεγονότα και δραστηριότητες για τον όμιλό μας.

Ξεκινώντας λοιπόν κάναμε ποδαρικό στον Φεβρουάριο και συγκεκριμένα στις 01/02/2015 ημέρα Κυριακή με την δεύτερη συνάντηση γονέων με θέμα (Κωπηλάτες και η διατροφή τους) η οποία έγινε στο γυμναστήριο του τμήματος μας. Η σωστή προπόνηση μαζί με σωστή διατροφή στοχεύουν στην σωστή προετοιμασία του αθλητή έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσει τα διάφορα ζητήματα που μπορεί να τον επιβραδύνουν. Την παρουσίαση του θέματος έκανε η διατροφολόγος Κάλλη Μερόπη η οποία μετά το τέλος της παρουσίασης δέχθηκε ερωτήσεις και απορίες γονέων πάνω στο θέμα. Σημειώσεις από την παρουσίαση δόθηκαν σε όλους του αθλητές-ριες. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας.

Στη συνέχεια την Τέταρτη 11-2-2015 μας επισκέφτηκε το τμήμα του 2ου γυμνασίου Βόλου που αποτελούνταν από 16 μαθητές με την συνοδεία του γυμναστή τους, με σκοπό να γνωρίσουν την κωπηλασία από κοντά. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους μας τόσο στο λεμβαρχείο όπου είδαν από απόσταση αναπνοής τις βάρκες μας, κατόπιν επισκέφτηκαν το κωπηλατήριο και το γυμναστήριο του τμήματος. Η διεξοδική παρουσίαση που έγινε από τους προπονητές του τμήματος κωπηλασίας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και τα παιδιά έμειναν πολύ ευχαριστημένα από την επίσκεψη και δήλωσαν ότι τους άρεσε πάρα πολύ.

Την Τσικνοπέμπτη 12-02-2015 το τμήμα μας διοργάνωσε βραδιά για γονείς και φίλους με το προβλεπόμενο τσίκνισμα, στο μεζεδοπωλείο Σοροκάδα, με άφθονο κρασί και πολύ φαγητό. Το κέφι και η ευχαρίστηση ήταν ζωγραφισμένο στου καλεσμένους καθώς δεν έλειπε και ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με την ευγενική προσφορά γονέα αθλητή μας. Και οι αθλητές όμως διοργάνωσαν τη δική τους βραδιά ψήνοντας οι ίδιοι τα προβλεπόμενα από το έθιμο κρεατικά σε σπίτι αθλητή με το ανάλογο κέφι.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Δήμος Βόλου μέσω του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 13 -2 -2015 στο κλειστό θέατρο του πολιτιστικού κέντρου της Ν ΙΩΝΙΑΣ βράβευσε τους κορυφαίους Βολιώτες αθλητές από διάφορα αθλήματα που ξεχώρισαν μέσα στο έτος 2014 σε διεθνές και πανελλήνιο επίπεδο. Ανάμεσα τους βραβεύτηκαν και οι κάτωθι δικοί μας κωπηλάτες αθλητές: ΧΡΗΣΤΟΜΑΝΟΣ Κ.- ΛΕΜΟΝΑΣ Κ.- ΚΟΥΣΚΟΥΡΙΔΑΣ Μ – ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ. – ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ Ι.- ΧΑΓΙΑΣ Ι.- ΒΟΝΤΖΟΥ Α. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους…

Στα τέλη του μήνα πραγματοποιήθηκαν τα προγραμματισμένα εργομετρικά τεστ των αθλητών υπό την επίβλεψη ομοσπονδιακού προπονητή. Οι αθλητές που πήραν μέρος σ αυτά ήταν οι ΧΡΗΣΤΟΜΑΝΟΣ Κ. – ΛΕΜΟΝΑΣ Κ. – ΔΕΜΕΛΗΣ Ν. – ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ. – ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ Ι. – ΣΤΑΜΟΣ Γ. – ΧΑΓΙΑΣ Ι. – ΚΥΡΙΑΖΗΣ Μ. – ΒΟΝΤΖΟΥ Α.

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την καλύτερη ενημέρωση και επικοινωνία μαζί σας έχουμε δημιουργήσει στο διαδίκτυο τα εξής :

www.facebook.com/novarowing1

www.youtube.com-ΝΟΒΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

e-mail:[email protected]

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις