Χαμόγελα και χρυσά μετάλλια από τους αθλητές των Special Olympics Βόλου (αντισφαίρισης)

Γεμάτοι χαμόγελα, χρυσά και ασημένια μετάλλια επέστρεψε η αποστολή της αντισφαίρισης (τέννις) των Special Olympics Βόλου, που συμμετείχε στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics που έλαβαν χώρα στο Λουτράκι 18-22 Απριλίου. Οι αθλητές της πόλης μας διακρίθηκαν ανάμεσα σε αθλητές από από τις 13 περιφέρειες της Ελλάδος και την Κύπρο καθώς κατέκτησαν 4 χρυσά και 2 ασημένια μετάλλια…

Αναλυτικά στα μονά αντρών οι Παπανδρέου Νικόλαος και Στεργιόπουλος Ιωάννης κατέλαβαν την δεύτερη θέση στις κατηγορίες τους και οι Σκυριανός Μάρκος και Ποντίδας Νικόλαος την πρώτη θέση στις κατηγορίες τους αντίστοιχα.
Στα διπλά και οι δύο ομάδες Παπανδρέου Ν.- Σκυριανός Μ. και Ποντίδας Ν.- Στεργιόπουλος Ι. κατέλαβαν την πρώτη θέση στις κατηγορίες τους.
Ο προπονητής και συνοδός τους, Άγγελος Ποντίδας δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις προσπάθειες των αθλητών του και τους ευχαριστεί για τις ωραίες στιγμές που μοιράστηκαν. Επίσης εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στις οικογένειες των αθλητών που τον εμπιστεύτηκαν και τις ευχαριστίες του στο ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ για την παραχώρηση των γηπέδων που γίνονται οι προπονήσεις καθώς και σε όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις