Στη μάχη της πρόκρισης η Εθνική παίδων βόλεϊ κόντρα στη Λετονία

Στη μάχη της πρόκρισης για τα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ρίχνεται σήμερα η Εθνική ομάδα παίδων στο βόλεϊ. Στο κλειστό της Ν. Ιωνίας θα αντιμετωπίσει στις 19.30 τη Λετονία, στον πρώτο αγώνα της προκριματικής φάσης, με στόχο τη νίκη που θα της επιτρέψει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης.
Τέσσερις…

…Εθνικές ομάδες βρίσκονται στο Βόλο για να δώσουν τη μάχη για την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλεϊ Παίδων που θα γίνει στην Τουρκία τον επόμενο Απρίλιο. Η ελληνική θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας, καθώς οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, αλλά το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι απέναντι σε Λετονία, Ρουμανία και Φινλανδία που θα αντιμετωπίσει κατά σειρά από σήμερα Πέμπτη έως και το Σάββατο.
Θα παίξουν όλοι με όλους (οι αγώνες της Εθνικής θα αρχίζουν στις 19.30, ενώ η είσοδος θα είναι δωρεάν) και η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση θα πάρει το εισιτήριο για τα τελικά, ενώ η δεύτερη θα περιμένει και τα αποτελέσματα των άλλων προκριματικών ομίλων, αφού προκρίνονται και οι τρεις καλύτεροι δεύτεροι από τα επτά γκρουπ.

Η αποστολή της Εθνικής
Η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα με την τελευταία προπόνηση στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, ενώ οι 12 αθλητές που επέλεξε για τους αγώνες ο Σωκράτης Τζιουμάκας είναι οι:
Πασαδόροι: Γεώργιος Κανελλόπουλος (Ε.Α. Πατρών), Αλέξανδρος Γραμμενούδης (Ηρακλής).
Διαγώνιος: Σωκράτης Χαραλαμπίδης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης).
Ακραίοι: Κυριάκος Σπυριούνης (Μίλων), Παναγιώτης Αρμόνης (Πανερυθραϊκός), Δημήτριος Χρηστινίδης (Αίας Ευόσμου), Στυλιανός Τζιουμάκας (Ηρακλής).
Κεντρικοί: Παρασκευάς Τσέλιος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Γεώργιος Παπαλεξίου (Νίκη Αιγινίου), Μιλτιάδης Τσαρκάτογλου (Ε.Α. Πατρών).
Λίμπερο: Αντώνιος Μπουράκης (Ηρακλής), Σπυρίδων Βελούδης (Φοίνικας Σύρου).

Το πρόγραμμα των αγώνων
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Πέμπτη 8/1
17.00 Ρουμανία-Φινλανδία
19.30 Ελλάδα-Λετονία
Παρασκευή 9/1
17.00 Φινλανδία-Λετονία
19.30 Ρουμανία-Ελλάδα
Σάββατο 10/1
17.00 Λετονία-Ρουμανία
19.30 Φινλανδία-Ελλάδα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις