Οι Βολιώτες να αγκαλιάσουν την Εθνική

Γράφει ο Δημήτρης Μπιτολάς

Στην πόλη μας διεξάγονται σήμερα για δεύτερη μέρα οι αγώνες του ομίλου της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων όπου μετέχει και η Εθνική μας ομάδα. Σήμερα στις 7.30 το εθνικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τη Ρουμανία με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, μετά το άσχημο ξεκίνημα και την ήττα στο χθεσινό αγώνα από τη Λετονία. Ως γνωστόν team manager  στην Εθνική μας ομάδα είναι ο Βολιώτης προπονητής Βαγγέλης Σταθόπουλος ο οποίος…

…μίλησε στο Goalpost.gr για την Εθνική μας ομάδα, αλλά και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, τον παράγοντα έδρα και τους στόχους της Εθνικής είπε:

Το κλίμα είναι ιδανικό και υπάρχει μεγάλη προσμονή στις τάξεις της Εθνικής μας ομάδας για αυτή την προκριματική φάση. Πάντα όταν παίζεις στην έδρα σου, θεωρείσαι προνομιούχος. Θα αγωνιστούμε για την πρώτη θέση, αλλά ο δικός μας στόχος είναι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε πόντο ξεχωριστά. Αρχίσαμε άσχημα, αλλά θα προσπαθήσουμε πολύ στη συνέχεια.

Για το ρόλο του ως team manager της Εθνικής και για το αν είναι σημαντικό για την πόλη του Βόλου να αναλαμβάνει τέτοιες διοργανώσεις επεσήμανε:

Έχω διατελέσει 14 χρόνια συνεργάτης της ομοσπονδίας στο Βeach Volley και για πρώτη φορά αναλαμβάνω καθήκοντα ως team manager της Εθνικής ομάδας παίδων. Σίγουρα είναι μεγάλη τιμή για μένα. Η πόλη πρέπει να αναλαμβάνει διοργανώσεις σαν και αυτή, γιατί κάνουν γνωστή την πόλη του Βόλου, όχι μόνο για τις αθλητικές της εγκαταστάσεις, αλλά και για τις ομορφιές της. Θεωρώ ότι ο αθλητικός τουρισμός είναι πολύ σημαντικός για την πόλη.

Για τη φιλανθρωπική προσπάθεια της ΕΣΠΕΚΕΛ, την επίσκεψη της Εθνικής ομάδας στο Γηροκομείο Βόλου τόνισε:

Η κίνηση της ΕΣΠΕΚΕΛ, είναι αξιέπαινη για μένα, γιατί συνδύασε ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός με μια φιλανθρωπική προσπάθεια ενίσχυσης του Γηροκομείου Βόλου. Κατά την επίσκεψη της Εθνικής ομάδας στο Γηροκομείο, υπήρξε έντονη συγκίνηση και οι ηλικιωμένοι αγκάλιασαν τους αθλητές μας.

Για το πόσο σημαντική είναι η στήριξη του κόσμου τόνισε:

Ο κόσμος αποτελεί τον έβδομο παίκτη της Εθνικής και η συμμετοχή του κρίνεται απαραίτητη. Τον καλούμε να αγκαλιάσει την προσπάθεια της Εθνικής, αποδεικνύοντας πως το βολιώτικο φίλαθλο κοινό αγαπά το βόλεϊ, μα και στηρίζει όλες τις μεγάλες διοργανώσεις που φιλοξενούνται στην πόλη μας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις