…Νίκη με επιστράτευση παγκορασίδων (photos)

Οι ιώσεις και οι τραυματισμοί χτύπησαν την πόρτα του γυναικείου τμήματος ( Έτοιμου, Πρασσά, Βλαχάκη, Πόλη ήταν εκτός αποστολής, ενώ οι Γιαγκουνίδου και Τζιοβάρα αν και ήταν παρούσες βοήθησαν ελάχιστα καθώς η πρώτη με διάστρεμμα και η δεύτερη με 40 πυρετό). Έτσι κλήθηκαν οι παγκορασίδες που τους δόθηκε η ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους (με κορυφαία την Ναταλία Χαλκιά) και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και υποσχέσεις για το μέλλον.

Στο πρώτο σετ με προβλήματα στην υποδοχή η Φθία ξέφυγε με 1-6 εκεί ένιωσε αδιαθεσία το libero Τζιοβάρα Παναγιώτα και αντικαταστάθηκε από την Αφέντου. Μέχρι να πάει στο σέρβις η Βαΐτση και να κάνει ένα σερί 9-1 και το σκορ 10-7 . Με την ψυχολογία ανεβασμένη και οι Κολοβού, Λώλου να είναι αλάνθαστες στα τελειώματα το σετ στην Νίκη με 25-23.

niki fhia3
Στο δεύτερο σετ οι Σταυρακοπούλου είχε εύκολο έργο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού καθώς τα ποσοστά στη υποδοχή ανέβηκαν κατακόρυφα με την Αφέντου να τελειώνει από το κέντρο όλες τις μπάλες πήρε μεγάλη διαφορά στο σκορ 20-13 και έτσι αντικαταστάθηκε από την Χάρχαρη και η Λώλου από την Σούφλη και το σετ στη Νίκη 25-21.
Στο τρίτο σετ ήρθε η χαλάρωση και η Φθία μπήκε στο παιχνίδι δυναμικά και έκανε ένα σερί 0-7 εκεί αντικαταστάθηκε η Βαΐτση ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο που έδωσε τα μέγιστα ( αν και κεντρικός πήρε μεγάλο βάρος στην υποδοχή)

niki fhia4
Από την Γιαγκουνίδου που με την εμπειρία της αν και τραυματίας ισορρόπησε το παιχνίδι στο κέντρο και ξεκίνησε να ροκανίζεται η διαφορά για να έρθει η ισοφάριση με ένα σερί 4-0 από την Σταυρακοπούλου και το σκορ 14-14, ξανά μπροστά η Φθία με 14-17 κάπου εκεί όμως οι έξυπνες επιθέσεις της Κολοβού και το σερί της Λώλου από τη γραμμή του σερβίς η Νίκη πέρασε μπροστά με 22-20 για να τελειώσει το σετ και τον αγώνα η Αφέντου με 25-22.
ΥΓ η ομάδα έπαιξε χωρίς libero οι κεντρικοί (Αφέντου, Βαΐτση, και Γιαγκουνίδου) ήταν και βασικοί υποδοχείς μαζί με την πρώτο εμφανιζόμενη παγκορασίδα Χαλκιά.

niki fhia2

Νίκη Βόλου-Φθία Λαμίας 3-0
(25-23, 25-21, 25-22)

Νίκη Βόλου: (Ξανθόπουλος ) Κολοβού, Χαλκιά, Αφέντου, Βαΐτση, Σταυρακοπούλου, Λώλου, Χάρχαρη, Σουφλή, Μερκονιάν, Ζιώγα, Γιαγκουνίδου, Τζιοβάρα.
Φθία(-) Παπακωνσταντίνου, Αντωνοπούλου(l), Σταμαδήμου, Κυτέα, Τεζαψίδου, Κουτερή, Αποστολοπούλου, Παπαγεωργίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις