Αήττητη πρόκριση… για τις Γυναίκες του ΓΣ Βόλου στο Βόλεϊ

Ακόμη μια νίκη για το ΓΣΒ στο τοπικό πρωτάθλημα γυναικείου Βόλεϊ ΕΣΠΕΚΕΛ, όπου συνέχισε το αήττητο σερί του, χωρίς να έχει απολέσει ούτε ένα σετ. Τελευταία επιτυχία για την απόδοση του Απ. Γιόλα, η εντός έδρας νίκη επί της αξιόμαχης και δεύτερης στη βαθμολογία Σκοπέλου με 3-0 σετ (25-21, 25-23, 25-15). Πλέον η ομάδα του ΓΣ Βόλου έχει εξασφαλίσει…

την πρόκριση στην επόμενη φάση, οπότε θα βρεθεί αντιμέτωπη με άλλες ομάδες της Κεντρικής Ελλάδας, στοχεύοντας σε μια από τις δυο θέσεις που θα δώσουν το εισιτήριο ανόδου στη Β’ Εθνική.
Στον αντίποδα, προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια του Συλλόγου στην κατηγορία των Κορασίδων, καθώς γνώρισα ήττα με 3-0 από την αντίστοιχη ομάδα της Ελασσόνας.
Αναλυτικότερα…
«Πανηγυρικά στη Β’ φάση του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΚΕΛ προκρίθηκε η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ, μετά το 3-0 (25-21, 25-23, 25-15) με αντίπαλο τη νεανική ομάδα της Σκοπέλου, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της 6ης αγωνιστικής, οπότε με τον Ελευθεριακό Βόλου.
Η γυναίκα ομάδα, λόγω του αγώνα Κορασίδων που ακολουθούσε με την Ελασσόνα, έπαιξε με νέα πρόσωπα τις Παιχνιδοπούλου, Κωστή, Κωστοπούλου, Αλεξίου, Κανελλοπούλου Δημ. και την Σταμοπούλου σε θέση διαγωνίου και κέρδισε τον 5ο αγώνα της με το σκορ 3-0.Το υπόλοιπο ρόστερ συμπλήρωσαν οι Τσαπραίλη, Τρυπίλα, Αμυγδαλοπούλου, Ραμιώτη (L).
Στον άλλο αγώνα της ίδιας ημέρας μεταξύ Ελευθεριακού Β.- Α.Ε. Διμηνίου, οι φιλοξενούμενες επικράτησαν με σκορ 0-3 σετ.
Έτσι, στη βαθμολογία προηγείται ο Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ με απόλυτο 15 β. και 15-0 σετ. Στην επόμενη φάση θα αγωνισθεί με όμιλο 6 ομάδων από την Κεντρική Ελλάδα σε 10 αγώνες για να προαχθούν οι 2 πρώτες στη Β Εθνική».

Γ.Σ. Βόλου -Γ.Σ.Σ. Ελασσόνα 0-3 (Κορασίδες)
Οι κορασίδες του ΓΣΒ προσπάθησαν απέναντι στην πρωτοπόρο Ελασσόνα, στάθηκαν πολύ καλά γήπεδο, αλλά πιο έτοιμες οι Ελασσονίτισσες δεν άφησαν περιθώρια για κάποιο σετ στις Βολιώτισσες κι επικράτησαν με 3-0 σετ (20-25,22-25,17-25).
Οι αθλήτριες του ΓΣ Βόλου αγωνίστηκαν στον τρίτο τους αγώνα με πάθος κι όρεξη για κάτι καλύτερο, όπως είχαν κάνει και στην Νίκαια. Το μέλλον με τέτοιες εμφανίσεις είναι σίγουρα ελπιδοφόρο.
Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ (Γιόλας Α.): Λοντρίδη, Μακρή, Αυγερινού, Γιόλα, Βαγγελούδη, Παπαδοπούλου, Καραδήμου(L). Κανελλοπούλου, Βαργιάμη, Προφαντή, Τζαρτζάνη, Χαντζή.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΓΣ Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις