Με το δεξί Έφηβοι και Νεάνιδες της Αργούς στην φετινή τους πρεμιέρα

Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε  φέτος η αυλαία των επισήμων πρωταθλημάτων για τον ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ. Συγκεκριμένα νίκησαν χθες τους αντιπάλους τους  στην πρώτη αγωνιστική των πρωταθλημάτων εφήβων και νεανίδων, με 3-1 και 3-0 ΑΜΙΛΛΑ  ΤΡΙΚΑΛΩΝ και ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ αντίστοιχα, σε αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ

Στο πρώτο  τους φετινό παιχνίδι  οι έφηβοι της Βολιώτικης ομάδας , είχαν πολύ καλή απόδοση καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήραν δίκαια τη νίκη από την πολύ αξιόμαχη ομάδα των Τρικάλων με 3-1 σετ.  Εξαίρεση αποτελεί το διάστημα στο τέλος του 2ου σετ, όταν προηγήθηκαν με 21-16, αλλά έχασαν τη συγκέντρωσή τους με αποτέλεσμα να δώσουν την ευκαιρία στην ομάδα της ΑΜΙΛΛΑΣ να ισοφαρίσει σε 1-1. Τα πολύ καλά ποσοστά  στο μπλοκ της ΑΡΓΟΥΣ ήταν από τα αξιοσημείωτα του αγώνα.

 

Τα σετ του αγώνα : 25-14,23-25,25-15,25-10

 

Διαιτητές του αγώνα: Μαλλιάρα Κ, Μακρυγιάννη Θ.

 

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ:(Γεωργουλάς Σπ ) Σδρούλιας  Γ, Πασχαλίδης Αν, Σίμος Δ, Φιλιππίδης Β, Βλότσος Ε, Βυσσαρίου Α, Λεμονής Απ, Αγκόλι Αλ (L)

 

ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: (Γούλας Ευθ) Αναγνώστου Π, Λιανός Φ, Βαρδούλης Ι, Τσιγαρίδας Λ, Γραβάνης Δ. Κελεπούρης Σ, Ζησόπουλος , Μπέγας  Σ, Πετσιάς Α, Ανδρεόπουλος

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΝΕΑΝΙΔΩΝ

 

Αμέσως μετά το παιχνίδι των αγοριών ακολούθησε η αναμέτρηση των νεανίδων με τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ , στην οποία η ΑΡΓΩ επικράτησε με 3-0 σετ . Η Τρικαλινή ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να είναι μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του 1ου σετ και να προηγείται με 23-20. Τα ψυχικά αποθέματα της Βολιώτικης ομάδα ενεργοποιήθηκαν εκείνη τη στιγμή , με αποτέλεσμα την υπέρ της ανατροπή με 27-25. Με ψυχολογικό πλέον μειονέκτημα πλέον στο 2ο σετ, η ομάδα των Τρικάλων έχασε σχεδόν αμαχητί και το δεύτερο σετ. Στο 3ο σετ  η ΑΡΓΩ αν και συνάντησε εκ νέου σημαντική αντίσταση, κατάφερε να το κερδίσει και να πάρει έτσι  τη νίκη.

 

Τα σετ του αγώνα : 27-25, 25-12,25-23

 

Διαιτητές του αγώνα: Παρασκευάς Θ, Μακρυγιάννη Θ.

 

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ:(Σταθόπουλος Ε- Ζαφειρίου Χ) Σουφλή Χ, Ζαφειρίου, ΓερολυμάτουΑ, Γεωργουλοπούλου, Χειμάρα Γ, Κανέλλου Μ, Πώπου Ε, Αμυγδαλοπούλου, Πολυζώη Ελ, Φιλιππίδη Μ,Πασχαλίδου Α, Καλαποδά  Μ

 

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: (Γεροβάιος Ν) Ζαφειροπούλου Κ, Κουφογιάννη Ν, Ζαφειροπούλου Β, Βασδέκη, Κρεμμυδιώτη, Γαλανού Α, Βαλήνδρα, Φερμελή Χ.

Δελτίο Τύπου ΑΣ Αργώ Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις