Ντέρμπι κορυφής ΓΣ Βόλου-Ολυμπιακός για την Α1 ΕΣΚΑΘ

Μεγάλος αγώνας διεξάγεται σήμερα Σάββατο στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος», όπου στις 16.00 «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» ΓΣ Βόλου και Ολυμπιακός. Οι «μαυραετοί» μετρούν μέχρι στιγμής τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο.

Οι παίκτες στους οποίους στηρίζονται οι Γιώργος Κοσμάτος και Γιώργος Ντάκης είναι οι εξής: Απόστολος Κωστούλας, Χρήστος Καλογερόπουλος, Βασίλης Ζήσης, Θανάσης Παυλόπουλος, Χάρης Σιδερής, Βασίλης Ντάκης, Αλέξανδρος Σουλιώτης, Μάριος Τσίρος, Στάθης Ζούρης, Αντώνης Χρηστομάνος, Αντώνης Παλάσκας, Φώτης Τάσος, Χρήστος Ζαρογιάννης, Νίκος Κουρουπάκης.
Στην κορυφή μαζί με τον σημερινό του αντίπαλο και τον Σπάρτακο συγκατοικεί και ο Ολυμπιακός, ο οποίος ξέρει πως αν κερδίσει σήμερα θα έχει κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ ανόδου.
Ο προπονητής Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα. Έτσι θα παρατάξουν την ακόλουθη σύνθεση: Κώστας Αλεξίου, Θεόδωρος Ίλτσογλου, Θωμάς Καραγεώργος, Παναγιώτης Παπούλιας, Λεωνίδας Αναστασόπουλος, Αλέξανδρος Βλασταρίδης, Νίκος Τσαπράζης, Σταμάτης Σκαμάγκας, Δημήτρης Μπόγδανος, Γιώργος Παρασκευάς και Δημήτρης Καραθάνος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις