Την Ανάληψη υποδέχεται η Αγριά B.C.

Μαγνησιώτικη αναμέτρηση σήμερα στις 17.00 στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος, όπου «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» Αγριά BC και Ανάληψη. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι οι μόνοι που δεν έχουν πανηγυρίσει μια νίκη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Α1 ΕΣΚΑΘ και σήμερα θα τα δώσουν όλα για να την κατακτήσουν.

Ο Απόστολος Καμακάς θα παρατάξει τους Σάββα Καραμανλή, Χάρη Ξυπνητό, Σωτήρη Τσιβιούρα, Φώτη Φιλίππου, Δημήτρη Καζεπίδη, Αλέξη Παλάντζα, Θεόδωρο Τσιγκλιτσή, Οδυσσέα Διακομή, Άγγελο Χρηστιά, Αντώνη Μητρουλά, Νίκο Καρακώστα, Άγγελο Καλιτζέο, Απόστολο Θεοδώρου.
Από την άλλη πλευρά η Ανάληψη έχασε μέσα στο «σπίτι» της από τον ΓΣ Αλμυρού, με συνέπεια να βρίσκεται έναν βαθμό πάνω από την ουρά του πίνακα. Επομένως σήμερα «καίγεται» για το ροζ φύλλο.
Οι παίκτες που βρίσκονται υπό τις οδηγίες του Θανάση Φλεβάρη είναι οι παρακάτω: Βαγγέλης Ευαγγελινός, Κώστας Μανωλόπουλος, Γιώργος Ίλτσογλου, Χρήστος Παπαϊωάννου, Κώστας Σταματάκης, Κώστας Κουτσανεβάκης, Αλέξης Κωλέτσης, Μιχάλης Κλείτσας, Γιάννης Σταματάκης, Γιώργος Μπανάσιος, Βαγγέλης Συλευόπουλος, Δημήτρης Μωυσίδης, Στέφανος Τύμπας, Μάρκος Φάρκωνας, Παρμενίων Αποστόλης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις