Με βαθμό στα πλέι οφ θέλει να μπει ο Ολυμπιακός Β.

Ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής (22/3, 15.00) με τον Φωκικό στο ΕΑΚ, στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο νίκη για να παραμείνουν στη 2η θέση της βαθμολογίας του Βορείου ομίλου της Football League. Παράλληλα, θα περιμένουν να…

…δουν και τα αποτελέσματα τόσο της Λάρισας, όσο και της Λαμίας, που έχουν επικίνδυνες εξόδους σε Καρδίτσα και Αιγίνιο αντίστοιχα. Αν χάσουν βαθμούς, τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο εύκολα για τον Ολυμπιακό, όσον αφορά τη συμμετοχή του στα πλέι οφ.
Πάντως, όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία στο Βόρειο όμιλο της Football League, μετά την αφαίρεση των τριών βαθμών από τη Λαμία, ο Ολυμπιακός με επτά βαθμούς στα τρία τελευταία παιχνίδια με Φωκικό (εντός), Εθνικό Γαζ. και Αναγέννηση Καρδίτσας (εκτός έδρας), εξασφαλίζει σίγουρη θέση στα πλέι οφ, ανεξαρτήτου αποτελεσμάτων της Λαμίας και της ΑΕΛ.
Βέβαια, στον Ολυμπιακό θέλουν να κερδίσουν και τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, με σκοπό να τερματίσουν στη 2η θέση, η οποία με προϋποθέσεις μπορεί να τους δώσει μπόνους ένα βαθμό για πλέι οφ, εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» αποκτήσουν διαφορά τριών βαθμών από την τρίτη ομάδα της κατάταξης.
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στο αυριανό παιχνίδι με τον Φωκικό τους τιμωρημένους Λευτέρη Γιαλούση, Αλέξανδρο Ζέρη, Αλέξανδρο Νικολιά και Στάθη Ρόκα.
Μετά το τέλος της σημερινής (21/3) προπόνησης, η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, η οποία στη συνέχεια θα καταλύσει σε ξενοδοχείο του Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις