“Οκτώ στα οκτώ” για τον Ολυμπιακό Β., 77-54 τον Φοίβο

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός Βόλου πρόσθεσε άλλη μία νίκη στο ενεργητικό του, κάνοντας το «οκτώ στα οκτώ» στον 1ο όμιλο της Α1 ΕΣΚΑΘ, νικώντας και τον Φοίβο με 77-54 στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Βλιώρα σοβαρεύτηκαν μετά το πρώτο δεκάλεπτο, όταν και βρέθηκαν να χάνουν με 18-20 από τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο έπαιξαν εξαιρετική άμυνα, περιόρισαν τον Φοίβο στους τέσσερις πόντους, πέτυχαν 21 στην επίθεση, κλείνοντας το ημίχρονο με 39-24.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες του Φοίβου προσπάθησαν να αντιδράσουν και να μειώσουν τη διαφορά στο σκορ, πλησίασαν στους οκτώ πόντους, εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των παικτών του Ολυμπιακού και πετυχαίνοντας ορισμένα εύκολα καλάθια.
Γρήγορα, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» ήλεγξαν το παιχνίδι και με δύο συνεχόμενα τρίποντα του Θωμά Καραγεώργου και ορισμένα καλάθια μετά από συνεργασία στην επίθεση, ξέφυγαν και πάλι στο σκορ, για να προηγηθούν με 68-44 με τη λήξη της τρίτης περιόδου (και πιο παραγωγικής στο παιχνίδι).
Στην τελευταία περίοδο ο Γιώργος Βλιώρας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, με τον Ολυμπιακό να φτάνει άνετα στο 77-54 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Δεκάλεπτα: 18-20, 39-24, 68-44, 77-54.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: (Βλιώρας-Γκουγκουτούδης) Καραγεώργος 17 (4), Παπούλιας 14 (1), Αλεξίου 8 (2), Μπόγδανος 21 (1), Βλασταρίδης, Καραθάνος 4, Σκαμάγκας, Αναστασόπουλος 5, Λουλούδης 8, Παρασκευάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις