Τον Παναθλητικό υποδέχεται σήμερα ο Ολυμπιακός Β. για το Κύπελλο Ελλάδος

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου αρχίζουν σήμερα Κυριακή 8/10. Οι «ερυθρόλευκες» μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας μπάσκετ γυναικών, υποδέχονται στις 12 το μεσημέρι στο κλειστό του ΕΑΚ (έχουν γίνει εργασίες συντήρησης και έχει αλλάξει όψη), τον Παναθλητικό Συκεών Θεσσαλονίκης για το Κύπελλο.

Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος έχουν όλες τις παίκτριες στη διάθεσή τους, καθώς δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Το δελτίο της νεοαποκτηθείσας Σάρα Φέιρμπανκς είναι έτοιμο και η Αμερικανίδα σέντερ θα ενισχύσει κανονικά τον Ολυμπιακό στο σημερινό παιχνίδι.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού οφείλει να δώσει δυναμικό «παρών» και να ενισχύσει την προσπάθεια των κοριτσιών για νίκη-πρόκριση (το ματς είναι νοκ άουτ) απέναντι σε μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Αξίζει να αναφέρουμε, πως ο Παναθλητικός είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού και στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τη διαφορά ότι το παιχνίδι θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι εξής παίκτριες: Ραφαέλα Σουλτάνη, Άννα Ταντουρόφσκα, Κιάρα Άντριους, Εύη Κυριατζίδου, Αναστασία Γαλιατσάτου, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Νένα Παγκαλίδου, Ελένη Ζήτη, Νίκη Ζέρβα, Ευτυχία Δεληγιάννη, Ευγενία Κωτούλα, Σάρα Φέιρμπανκς, Ιωάννα Τότση.
Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας.
Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια και στους προπονητές τους, ενισχύοντας τα, βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις