Προετοιμάζονται για Εσπερίδες οι “ερυθρόλευκες”

Το πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας μπάσκετ γυναικών συνεχίζεται την Κυριακή 19/11 με τον Ολυμπιακό Βόλου να αγωνίζεται στην Αθήνα με αντίπαλο τις Εσπερίδες Καλλιθέας για την 5η αγωνιστική.

Οι «ερυθρόλευκες» μετά από καθημερινές προπονήσεις όλη την περασμένη εβδομάδα σήμερα Τρίτη έχουν ρεπό, ενώ από αύριο η προετοιμασία θα μπει στην τελική ευθεία. Οι Εσπερίδες δεν έχουν νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής.
Τα προβλήματα δεν λείπουν από την ομάδα, καθώς προβλήματα τραυματισμού εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν οι Ραφαέλα Σουλτάνη, Άννα Ταντουρόφσκα και Νίκη Ζέρβα, οι οποίες, πάντως, αναμένεται να δώσουν το «παρών» στο παιχνίδι με τις Εσπερίδες. Θυμίζουμε, πως στο προηγούμενο ματς με τον Ολυμπιακό στο Βόλο, δεν είχαν αγωνιστεί τόσο η Ταντουρόφσκα (έχει ένα μικρό σπάσιμο στο πλευρό), όσο και η Ζέρβα (πρόβλημα στο γόνατο).
Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το μεσημέρι και η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα το πρωί της Κυριακής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις