Με ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη τα κορίτσια του Ολυμπιακού Β.

Για την Θεσσαλονίκη αναχώρησε σήμερα το πρωί η αποστολή της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία στις 14.00 αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Το έργο των «ερυθρολεύκων» είναι δύσκολο, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει τρεις νίκες και δύο ήττες στο πρωτάθλημα, η τελευταία από τον Ολυμπιακό Πειραιώς εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική.
Ο Ολυμπιακός μετρά μία νίκη (με Παναθηναϊκό) και τέσσερις ήττες και θα επιδιώξει σήμερα να κάνει μια όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση, παλεύοντας το παιχνίδι και ό,τι βγει.
Η τεχνική ηγεσία έχει όλες τις παίκτριες στη διάθεσή της, ενώ και στο σημερινό παιχνίδι η Νίκη Ζέρβα θα παίξει με ένεση, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο.
Στην αποστολή του Ολυμπιακού μετέχουν οι εξής παίκτριες: Εύη Κυριατζίδου, Νένα Παγκαλίδου, Αναστασία Γαλιατσάτου, Άννα Ταντουρόφσκα, Ραφαέλα Σουλτάνη, Ιωάννα Τότση, Κιάρα Άντριους, Νίκη Ζέρβα, Ελένη Ζήτη, Ευγενία Κωτούλα, Σάρα Φέρμπανκς, Ευτυχία Δεληγιάννη και Σταματία Διαμαντοπούλου.
Το σημερινό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στην Α1 μπάσκετ γυναικών έχει ως εξής:
Δάφνη-Νίκη Λευκάδας
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός
Αθηναϊκός-Παναθλητικός
Πρωτέας-Εσπερίδες
Φάρος-Ολυμπιακός Πειραιώς
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις