Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Ολυμπιακός Β. παρά την ήττα (photos)

Μπορεί να έχασε από τον πανίσχυρο Φάρο Κερατσινίου με 72-86 ο Ολυμπιακός Βόλου, όμως έκανε εξαιρετική εμφάνιση κι έδειξε πως ανακάμπτει ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Η βολιώτικη ομάδα ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα και μάλιστα σε αρκετά σημεία τόσο των τριών πρώτων περιόδων, ήλεγχε απόλυτα το ματς και προηγούνταν με διαφορά 2-3 πόντων. Ο Φάρος, διαθέτοντας πολλές εναλλακτικές λύσεις και έχοντας σε εξαιρετική μέρα τις Παπαμιχαήλμ Τζόνσον και Γουόλκερ, κατάφερε στην τέταρτη περίοδο να κάμψει την αντίσταση του πολύ αξιόμαχου Ολυμπιακού Βόλου. Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός…

…έπαιξε επί ίσοις όροις τον ισχυρό αντίπαλό του, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.
Στο ημίχρονο της αναμέτρησης η ομάδα μπάσκετ ΑμεΑ Αργοναύτες προσκεκλημένη του Ολυμπιακού Βόλου έδωσε αγώνα επίδειξης, αφού Ολυμπιακός Βόλου και Αργοναύτες, θέλησαν από κοινού να γιορτάσουν την παγκόσμια μέρα Ατόμων με Αναπηρία. Ο Ολυμπιακός απένειμε τιμητική πλακέτα στους Αργοναύτες, οι οποίοι με τη σειρά τους τίμησαν τον Ολυμπιακό Βόλου και τη Διεύθυνσης αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για την συμπαράστασή τους στην ομάδα τους.
O Ολυμπιακός Β. είχε συνολικά 1216 βολές, 2150 διπ, 615 τριπ. Η Άντριους με 22 πόντους (67 βολ, 815 διπ,0/2 τριπ) ήταν η καλύτερη του Ολυμπιακού Β., ενώ την ακολούθησαν σε απόδοση η Φέρμπανκς 10 ριμπ, 12 πόντοι και Ταντουρόφσκα 11 βολ, 48 διπ, 36 τριπ. Ουσιαστική ήταν και η Κυριατζίδου με έξι πόντους και 2/3 τριπ.
Από τις νικήτριες, καλύτερες ήταν οι Παπαμιχαήλ, Τζόνσον, Ουόλκες και Κεχαγιά.
Διαιτητές: Τζίμα-Αγραφιώτης Ιωάν.
Δεκάλεπτα: 25-29, 42-43, 59-64, 72-86
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Κυριατζίδου 6(2), Γαλιατσάτου 1, Ταντουρόφσκα 18(3), Σουλτάνη 10, Αντριους 22, Διαμαντοπούλου, Ζήτη 3(1), Φέρμπανκς 12, Κωτούλα, Δεληγιάννη, Παγκαλίδου, Αγαγιώτου.
ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (Λειβάδης): Γκρίτζα 2, Καλογήρου 2, Γούναρη, Παπαμιχαήλ 20, Μαγκλάρα 8, Κεχαγιά 16 (2), Διέλα 2, Τζόνσον 19, Αλεξανδρίδου, Ουόλκερ 17.

Δείτε τις φωτό που ακολουθούν

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις