Υπερτερεί στις ισοβαθμίες ο Ολυμπιακός Βόλου

Το πρωτάθλημα της Football League, όσον αφορά την κανονική περίοδο, πλησιάζει στο τέλος του, καθώς απομένουν τρεις αγωνιστικές πριν τα πλέι οφ και πλέι άουτ. Οι ομάδες δίνουν τις τελευταίες μάχες για την επίτευξη των στόχων τους, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση και στοχεύει να παραμείνει…

…σ’ αυτή μέχρι τέλους.
Αυτή τη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» ισοβαθμούν με Λαμία και ΑΕΛ, έχοντας και οι τρεις ομάδες από 39 βαθμούς. Τι γίνεται, ωστόσο, στις περιπτώσεις ισοβαθμίας;
Αν στο τέλος ισοβαθμήσουν τρεις ομάδες (Ολυμπιακός, Λαμία και ΑΕΛ), τότε ο Ολυμπιακός θα καταλάβει την 2η θέση, καθώς στην ειδική βαθμολογία των μεταξύ τους αγώνων οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 9 βαθμούς, η Λαμία 7 και η ΑΕΛ 1. Αυτό σημαίνει πως η ΑΕΛ θα μείνει εκτός τριάδας και πλέι οφ.
Ακόμη, πάντως και να ισοβαθμήσει ο Ολυμπιακός είτε με την ΑΕΛ, είτε με τη Λαμία υπερτερεί στην ισοβαθμία, πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να… αυτοκτονήσουν στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές για να χάσουν το προβάδισμα που έχουν έναντι των αντιπάλων τους.
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ωστόσο, φροντίζει να κρατά τους παίκτες του σε εγρήγορση, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υποτιμήσουν κανένα αντίπαλο και αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι με τον Φωκικό να πάρουν τους τρεις βαθμούς που θα τους φέρουν πιο κοντά στο στόχο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις