Παρελθόν η Σάρα Φέρμπανκς από τον Ολυμπιακό Βόλου

Η Σάρα Φέρμπανκς αποτελεί παρελθόν από τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Η Αμερικανίδα σέντερ αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τις «ερυθρόλευκες» στο ματς Κυπέλλου με τον Αθηναϊκό, στο οποίο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, σημειώνοντας 26 πόντους (πρώτη σκόρερ της ομάδας) παίζοντας 36 λεπτά.

Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, έκριναν πως θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή σε μία από τις θέσεις των ξένων παικτριών (οι ομάδες της Α1 μπορούν να αλλάξουν μία ξένη μέχρι τις 31 Ιανουαρίου). Κι αυτό, καθώς στη θέση «5» ο Ολυμπιακός χρειάζεται μια πιο δυνατή και καλύτερη παίκτρια, ικανή να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει το στόχο της παραμονής στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Ο Ολυμπιακός έχει πληρώσει το γεγονός ότι χάνει σε κάθε παιχνίδι τη μάχη των ρημπάουντ και εκεί χρειάζεται να γίνει πιο δυνατός. Ήδη οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν εντοπίσει την ξένη παίκτρια που θα αντικαταστήσει την Φέρμπανκς, έχουν έρθει σε συμφωνία μαζί της και άμεσα θα έρθει στο Βόλο για να ενταχθεί στην ομάδα και να ξεκινήσει προπονήσεις.
Η Σάρα Φέρμπανκς, η οποία αποχαιρέτησε τις πρώην, πλέον, συμπαίκτριές της και αναχώρησε για την Αμερική, αγωνίστηκε σε εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Βόλου (έπαιξε συνολικά 235 λεπτά, μ.ο. 26 λεπτά σε κάθε ματς) και πέτυχε συνολικά 65 πόντους. Επίσης, αγωνίστηκε σ’ ένα ματς Κυπέλλου με τον Αθηναϊκό, όπου σε 36.21 λεπτά πέτυχε 26 πόντους, κρατώντας την καλύτερή της εμφάνιση με τον Ολυμπιακό στο τελευταίο της παιχνίδι.

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ ευχαριστεί την Σάρα Φέρμπανκς για την προσφορά της στην ομάδα μας και τις εύχεται ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας της.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις