Τον Πανελλήνιο υποδέχεται ο Κένταυρος Αγριάς

Την ομάδα του Πανελλήνιου Γ.Σ., αντιμετωπίζει το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015, η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς. Ο αγώνας είναι στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Χάντμπολ της Α2 εθνικής κατηγορίας και θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου στις 18.00.

Σε έναν όμιλο που έχει κριθεί η θέση του πρωταθλητή – της ομάδας που ανεβαίνει στην μεγάλη κατηγορία, καθώς και η υπόθεση παραμονής, όλα πια από εδώ και πέρα έχουν…

…τον χαρακτήρα του γοήτρου για όλες τις ομάδες και του καλύτερου δυνατού πλασαρίσματος.
Ο Κένταυρος Αγριάς έχοντας πετύχει με το παραπάνω τον αρχικό στόχο (της παραμονής) βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 5η θέση του ομίλου και θέλει στα επόμενατρία παιχνίδια (με Πανελλήνιο και Βριλήσσια στο Βόλο, και Κερατσίνι στην Αθήνα) την καλύτερη συγκομιδή βαθμών.

Η ομάδα των “Ολυμπιονικών” που κυνήγησε μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική την υπόθεση της πρωτιάς, θέλει να ολοκληρώσει με θετικό αποτέλεσμα το πρωτάθλημα (την τελευταία αγωνιστική κερδίζει ξεκούραστα τους δύο βαθμούς με τα Χανιά, που έχουν αποσυρθεί).

Ο Κένταυρος Αγριάς καλεί τον κόσμο του αθλήματος να δώσει το παρών στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας με τα Βριλήσσια στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ.